Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 11:01
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jak juz ktos tak wypomina jakies pomyłki Kaczynskiemu to niech pomyli o Komorowkim. Ja tam wole zeby Kaczynski robil takie wpadki jak przekrecenie nazwiska pilkarza, czy byl na bakier z nowymi technologiami niz miec za prezydenta idiote ktory pocieszajac powodzian mowi ze woda ma to do siebie ze postoi troche i splynie. Moze Kaczynski jest troche zacofany ze tak powiem ale chlop wie co mowic i jak mowic a Komorowski to jest niezbyt madry czlowiek ktorego wiele wypowedzi po prostu szokuje i dobija czlowieka... Komor ma z malo w glowie zeby umywac sie do Kaczora. Ale nie dziwie sie ze tak jestscie za tym reprezentacyjnym przystojnym mezczyzna! Toc teraz takie spoleczenstwo ze przy wyborze tak waznym zamiast patrzec co czlowiek ma w srodku to glosuje na Komorowskiego i Napieralskiego bo przystojni, ladnie sie usmiechaja, a Napieralski ma ladna zone... hehe no smiech na sali jesli ktos kieruje sie takimi kryteriami to ja gratuluje.
Nie uderzam personalnie. W ogóle jestem tu hobbystycznie i z założenie nie zamierzam się stresować.

Ale jeśli ktoś przekracza pewne granice to ręce opadają... Mówić o kimkolwiek idiota - nieźle o Twojej kulturze świadczy. Pogratulować.

Słyszałeś CAŁĄ wypowiedź o tej nieszczęsnej powodzi Komorowskiego bo z tego co piszesz to odnoszę wrażenie, że widzę jedynie z "prawdziwych" mediów czerpiesz A to przecież jest zarzut do zwolenników PO. Nie zapominaj o tym

Shaggy, odpowiedziałem na Twojego posta. Nie widzisz czy nie chcesz zauważyć?