Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 10:45
Jak juz ktos tak wypomina jakies pomyłki Kaczynskiemu to niech pomyli o Komorowkim. Ja tam wole zeby Kaczynski robil takie wpadki jak przekrecenie nazwiska pilkarza, czy byl na bakier z nowymi technologiami niz miec za prezydenta idiote ktory pocieszajac powodzian mowi ze woda ma to do siebie ze postoi troche i splynie. Moze Kaczynski jest troche zacofany ze tak powiem ale chlop wie co mowic i jak mowic a Komorowski to jest niezbyt madry czlowiek ktorego wiele wypowedzi po prostu szokuje i dobija czlowieka... Komor ma z malo w glowie zeby umywac sie do Kaczora. Ale nie dziwie sie ze tak jestscie za tym reprezentacyjnym przystojnym mezczyzna! Toc teraz takie spoleczenstwo ze przy wyborze tak waznym zamiast patrzec co czlowiek ma w srodku to glosuje na Komorowskiego i Napieralskiego bo przystojni, ladnie sie usmiechaja, a Napieralski ma ladna zone... hehe no smiech na sali jesli ktos kieruje sie takimi kryteriami to ja gratuluje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.