Wyświetl pojedynczy post
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 08:58
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Tak źle i tak niedobrze. Mimo wszystko zrobię wszystko, żeby nie musieć wstydzić się za Kaczyńskiego jako mojego reprezentanta za granicą.

Komorowski popełnia teraz sporo wpadek (większość językowych, drobnych, humorystycznych). Jednak wydaje mi się, że jak wejdzie do pałacu (oby!) to wezmą się za niego goście od wystąpień publicznych i nie będzie takich wpadek na arenie międzynarodowej.

Gdyby jednak Kaczyński wygrał, nie będzie żadnych "lekcji" wystąpień publicznych tylko wróci "stary Kaczor" i znów będzie wstyd się przyznać za granicą, że Kaczyński mówi niby w moim imieniu.
"ZAGRANICA" to dopiero ma ubaw jak na 50 lat podpisujemy umowę na gaz którą będą spałacać nasze wnuki. Ale Ci człowieku mózg przeszachrowało? Wstydzić za granicą!!!!

A żeby nie było że przesadzam, napisz mi proszę ( tylko uczciwie bez google )jak nazywa się prezydent DANII i co ostatnio powiedział, aaaaaaaaaaaa h u j za trudne,to Irlandii, albo napisz mi prosze jak nazywa sie prezydent Słowacji , z Karkowa bliżej . Też nie? Mogę tak wymieniać długo.To sobie wyobraź teraz że przy takim Duńczyku , to Ty jesteś tuzem spraw międzynarodowych bo wiesz wogule to jest Dania . Wniosek:W DUPIE MA NAS ZAGRANIACA , a wyboracza wciska taki kit bazujac na kompleksach polaczków. Biedne polaczki śmieją się z nich za granica, oj biedne.

Straszne to jest, to rzeczywiście prawda, przekabacił Michnik nam młodzież, skoro otwartym tekstem młodzi ludzie takie brednie wypisują.