Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 07:12
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka że całą karuzele mocno podkręciło ITI, które teoretycznie nie potrzebowało pośpiechu bo do sezonu mają prawie całe 2 miesiące w przeciwieństwie do nas, bo my teoretycznie zaczynamy za niecałe 4 tygodnie a skład trzeba jakoś ułożyć i zgrać więc czas nas goni. Osobiście wydaje mi się że przed pierwszym meczem musimy kupić co najmniej napastnika. Ale żeby starać się pograć coś dalej trzeba co najmniej 2-3 mocne transfery który zwiększą moc i głębię zespołu. Co do sprawy pucharów to wierzę że i bez wzmocnień powinniśmy dać radę pojechać Litwinów ale nie daj boże Pawła znowu coś chwyci i jesteś głęboko w D...
Nam kibicom pozostaje tylko czekać wierzyć i kupić "przepyszne karneciki" wspierając naszą Wisełkę na dobre i na złe.
Robia to co sie powinno robic. Nowy trener, jak najwczesniej zbudowana kadra,czas na wspolna prace - po prostu normalne warunki do pracy. A my 3 tygodnie do meczu i mamy nawet mi sie nie chce liczyć ilu grajkow. Pamietajmy tez, ze Kirm bedzie musial dostac jakis urlop po MS - wiec kolejny gracz nam wypada w lipcu.
Ja tam nie mam nic do Zbymaka i Maci0sa. Robili fajną robotę z naszego pkt widzenia. Dla klubu to moze byly nienajlepsze skutki... cóż.
Ostatnio edytowane przez arti : 22.06.2010 o godz. 09:32.
Odpowiedz cytując