KaRaSTSW napisał(a):

|
Co wy macie z ta Vaalarenga? Byłem w Norwegii i ogladałem lige norweska, jest dwa razy lepsza od naszej taka prawda. Takie druzyny jak Stabek, Brann Bergen czy Valarenga bądz co bądz ale trzymaja poziom , nie wspomne o Rosenborgu.
|
Taaa a nie pięć razy lepsza przypadkiem? Czy to nie w poprzednim sezonie Lech rozbił 6-1 wicemistrza tej ligi na jego własnym terenie? Mam też pytanie do ogółu wiecznych malkontentów - czy jest w Europie jakaś słabsza liga od polskiej czy już nawet Andora nas bije w tym względzie?
1q2 napisał(a):

Z Crveną odpadli choć minimalnie ale właśnie o to chodzi - rózne wynalazki mieliśmy, Czarnogóra chyba była, Słowenia,Irlandia Północna...Gruzja jak wiemy ale te drużyny coś reprezentowały choćby w swoich ligach
Tu mamy prawdziwego ogóra - w pucharach pewnie pierwszy raz w historii, w lidze tło dla najlepszych.
Najpewniej się nieźle sprężą bo dla nich to będzie mecz jak dla nas z Barceloną więc pewnie, jak znów gości olejemy i zagramy jak cioty to i z nimi przegramy ale trzeba sobie powiedzieć wprost że to już by było nie do wybaczenia.
|
Otóż to.