Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2010, 21:48
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Cały czas nie przyjeliście do wiadomości tego, że nie mówię o przepłaconych gwiazdach tylko o tym, ze zamiast sprowadzać chłam zza granicy (wybaczcie ale w ciągu ostatnich 5 lat zagranicznych kopaczy na pozioimie sprowadziliśmy do PL z 15) można sprowadzić chłopaka z 1/2 ligii. Nawt odrobinkę słabszego (bo obcorajowiec powinien być ze 2 razy epszy). Bo wybaczcie, najnowszym przykładem, ale lepszego piłkarza od koślawego Alameo w Polsce na pewno da się wyszukać. Nie mówię, że mają w ogóle nie grac obcokrajowcy, ale bez przesady.
Można wziąć, tylko sorry jeżeli królem strzelców 1(2 ligi) jest Marcin Wachowicz, który w ekstraklasie ma problem przekroczyć 5 bramek na sezon, to powiedz mi jaki poziom prezentuje reszta. Tak naprawdę jedynym graczem z zaplecza ekstraklasy, który coś osiągnął jest Lewandowski. Reszta nic. Przykład pierwszy z brzegu to Iwan, który był gwiazdą solidnego GKS Katowice, a w Gliwicach był zaginionym w akcji.

Po drugie nie wiem co sie tak tego Alameo uczepiłaś, gość był tylko na testach, a nie został zakontraktowany. Bardzo dobrze piszą poprzednicy. Niech to (jak twierdzisz) stado kalek zagranicznych pokaże naszym zawodnikom ile im brakuje do bycia chociaż takim partaczem.
Odpowiedz cytując