Wyświetl pojedynczy post
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2010, 20:23
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
chyba nie do konca bo o ile sam prezydent wiele zmieniac nie moze to o tyle jesli prezydentem bedzie czlowiek z PO to wtedy PO bedzie robilo to co chce. Zadnych vet, zadnych problemow przy kreowaniu polski na ich korzysc. Oczywiscie prezydent to przede wszystkim funkcja reprezentatywna, pokazywanie sie tu i uwgdzie, pierdu, pierdu ale chyba troche Cie Tusk omamil ta swoja wypowiedzia ze prezydent to nic nie moze, tylko jest od siedzenia w palacu i pilnowaniu kloszy. U mnie Tusk stracil za ta wypowiedz caly szacunek. Jak moze tak mowic a za jakis czas robic mega kampanie dla swojego ziomka, wydawac kase z budzetu panstwa i sciskac kciuki oby tylko Bronek zostal prezydentem najlepiej w I turze. Tusk sie zeszmacil, powiedzial niepotrzebne zdanie ale widac po zachowaniu jego i PO ze prezydent to nie tylko funkcja w ktorej swieci sie oczami i nic nie mozna zrobic...
Przyjacielu Drogi, pomimo przewagi PO w sejmie i pomimo osoby z PO w roli prezydenta, nie będzie żadnego monopolu na politykę w kraju.

Nikt mnie nie omamił- obiektywnie słucham, obiektywnie czytam, tylko po to aby dokonać właściwego wyboru raz na 5 lat. Nie słucham mediów, nie wierzę w media, mam własne zdanie.

I nie pisz mi o żadnych vatach i o żadnych problemach w kreowaniu polityki. Bo taka sytuacja jest prawnie wykluczona.

Chociaż prawda jest taka, że kto prezydentem nie będzie to w kraju i tak będzie burdel jaki jest.