St@chu napisał(a):

Wzrost za rządów PiS to raczej efekt działań rządów SLD. Programu reform prof. Hausnera, a potem działań Belki. Poza tym był to naturalny cykl koniunturalny. Powiedz mi co zrobił takiego PiS, że mieliśmy tak duży wzrost?
Jeśli chodzi o to co PiS zrobił przeciw kryzysowi to nie zrobił nic. Był w opozycji. Jedynie przeszkadzał. I populistycznie sugerował, że bez zadłużania skończymy bardzo marnie, co oczywiście się nie potwierdziło...
Więcej konkretów proszę, a nie puste slogany... "PiS zawdzięczamy, że nasze PKB działa jako tako..." Większej bzdury dawno nie słyszałem... Jakieś fakty empiryczne potwierdzające tą tezę. "dzieki ich ustawom polska Gospodarka przezywala najwiekszy boom" - także proszę o konkrety...
I co zrobi gospodarczo aby zmniejszyć deficyt i zrównoważyć całościowo finanse publiczne...? Bardzo prosze o konkrety, bo cierpię na ich ogromny brak ze strony JK
|
Pierwszy lepszy z brzegu. Wlasnie za ich kadencji mielismy najmniejszy odstek bezrobocia w Polsce. Drugim argumentem jest artykul w niezaleznej.pl cytowany juz tutaj na tym forum bodajze dzisiaj i bodajze strone wczesniej lub byc moze nawet na tej stronie. Ja chcialbym za to zobaczyc te argumenty i te ustawy ktore maja poprawic sytuacje w Polsce dzieki PO bo jakos ****a do tej proy tego nie moge zobaczyc. Poki co ja widze tylko robienie dobrej miny do zlej gry i zyskiwanie na czasie. Do czego? Tego juz nie jestem pewien...
fan1906 napisał(a):
w duupie mam opcje polityczne.
Mnie chodzi o to abym sie za naszego prezydenta nie wstydził wśród znajomych za granicą.
Nie jest to i owszem konkurs pięknośći bo by tu odpadł w przedbiegach, ale trzeba coś Sobą reprezentować...
|
A z jakiego wzgledu przepraszam bardzo sie wstydzisz za SP bylego prezydenta?