Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2010, 19:40
Cytat:
oj rany jaki to JaRUŚ BIEDNY stracił brata ,, nie ma żony oj biedny biedny,,,,, chyba na niego zagłosuje.....

o oj oj oj..j jaki on biedny,,,,,,,
ale sluchaj tu nie ma co ironizowac. Rozumiem ze tam jestes za Napieralskim czy innym Komorowkim ale to nie ma znaczenia. Poziom polityki w naszym kraju jest taki ze nie glosuje sie na tego wlasciwego tylko naszym zdaniem na tego najmniej glupiego, najmniej brzydkiego, najmniej przypalowego. I stad wiekszosc ludzi nie glosuje na Bronka czy Jarka bo ten ma dobry program, czy jest przyzwoitym czlowiekiem. Wiekszosc glosuje bo a) Komorowski jest przystojny, postawny- tak! taki powinien byc prezydent, a)` Jarek jest niski, mlaska, nie! on nie moze byc prezydentem, b) eeej jak Jarek wygra to znowu bedzie sie klocil o wszystko w tym rzadzie, glosuje na PO b)` no jak Komor wygra to w koncu PO bedzie mialo wladze calkowita i spokoj. A co tam zaglosuje na nich moze wtedy bedzie lepiej, c) ja nie glosuje na Bronka bo jest powodz a mi nie pomoglo PO wiec moze jak wybiore kandydata PiS to bedzie lepiej. Tym bardziej ze byl tutaj tydzien temu i nam naobiecywal ze jak wybierzemy go to bedzie zajebiscie itd itd
A wszyscy kandydaci to ten sam szajs, ludzie bez honoru, bez poczucia wstydu, oni chca tylko wladzy dla samej wladzy. Ot taka obsesja. Ja jak bylem maly to lubilem sobie budowac domki z klockow lego, oni poszli inna droga i sobie chca budowac kraj na swojej widzji. Szkoda tylko ze te wizje nie sa stale tylko zmieniaja sie w zaleznosci od miejsca i czasu! Nigdy nie bedzie dobrze w tym kraju jesli nie znajdzie sie ktos uczciwy i krystalicznie czysty. Wiec nie masz co tak z tym biednym Jarkiem wyjezdzac bo napewno tyle samo co glosuje naniego z powodu tragedii to tyle samo mowi "no to jest ****a smieszne. Umarl mu brat i nagle go pol Polski kocha. Jebac to, glosuje na PO). A po prostu ludzie glosuja w wiekszosci na Jarka bo to kandydat PiSu i ma poglady zwiazane z katolicyzmem, a na Komora glosuja bo Tusk tak kaze i Bronek jest z PO.
Ja czekam z niecierpliwoscia na debate(y) i mysle ze Jaro zgniecie Bronka bo co by nie mowic Komor to maly pikus jesli chodzi o wiedze i ogolnie prezencje. Jak ktos wyzej pisal Bronk to taka marionetka. Ciekawe jak ta marionetka wyjdzie w pojedynku z kontrkandydatem ale oczywiscie nie takim dennym pojedynku jak ostatnio w TVP gdzie nie bylo miejsca na polemike miedzy kandydatami, tylko byly suche pytania ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.