Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2010, 19:15
Cytat:
No Pan Jarek dość szybko działa. Czwany lis z niego pewnie niedługo koalicja z jego ukochanym SLD. Politycy to jednak wszystko zrobią dla wygrania wyborów. Najgorszych wrogów wezmą za przyjaciół. Komorowski też zastosuję tą taktykę.
I wlasnie stad moje, i mysle wielu podobnych mi do JKM. Czlowieka ktory moze jest kreowany na oszoloma (wiekszego niz naprawde jest ), czlowieka ktory moze ma kontrowersyjne poglady na wiele tematow, czlowieka ktory moze ma nierealny plan na Polske (chociaz tak naprawde gdyby rzad poszedl jego tropem to takie zmiany bylyby mozliwe, nie przkonamy sie dopoki nie sprobujemy, ale niestety raczej nigdy nie sprobujemy ) ale za to czlowieka ktory sie nie s****i, nie powie ze biale jest czarne (bez zadnych podtekstow) po to zeby 100 tys osob oddalo na niego glos, ktory nie bedzie sie bratal z wrogiem dla osiagniecia korzysci. I za to szanuje tego goscia, mysle ze jest to jedyny czlowiek z tej 10 ktora startowala, ktory wylamywal sie z tego trendu, gdzie kazdego slowo z tej 9 (a napewno z wielkiej 4) nie jest warte zlamanego grosza, gdzie kazdego wizerunek to nie wizeunek czlowieka tylko pajaca ktory dla glosow zdejmie muche, wlozy krawat, nauczy sie 10 usmiechow na kazda okazje itd itd No ale rzeczywistosc pokazala ze nic z tego i Mikke wiele glosow nie mial. Aczkolwiek mam nadzieje (chociaz to prozna nadzieja) ze w przyszlosci wybory to beda wybory a nie glosowanie na tych na ktorych nam kaze telewizja. Ja zainteresowalem sie JKM, poszukalem o nim informacji w internecie itp ale juz np o tym calym Zietku czy Morawieckim nic nie wiedzialem. A gdyby pokazywali po rowno cala 10 kandydatow w telewizji to napewno kazdy z nich mialby minimum po 5% glosow. No ale ludzie wola glosowac na tego co jest najwiecej w tv, na tego ktory ma najwiecej w sondazach, na tego ktory ladnie wyglada, czy na oby nie wygral Kaczynski to glosuje na Komorowskiego, i na odwrot. A dzis w Polsacie jakiejs Pani sie spytali na kogo glosowala, "na Kaczynskiego", -"a dlaczego?", "bo ludzie mowili ze taki jedyny dobry kandydat" hehe no skoro z tych 55% glosujacych polowa podeszla tak do sprawy to co tu sie dziwic ze mamy taka wladze jaka mamy. Ludzie sa glupi wiec zaslugujemy na tak samo glupich i bez zasad politykow.
Pytanie mam. Plosat to prowadzi propagande anty Kaczynski? Tak dzis nadawali na niego. Pokazywali jacy to na niego wiesniacy glosuja, jacy to idioci po podstawowkach itd. Szkoda ze tv robi ludziom gowno z mozgu.
Odnosnie Polonii na emigracji. Generalnie skoro z tego co slyszalem w USA glosowalo 5% uprawnionych do glosowania to uwazam ze te 5% jak najbardziej uczciwie zaglosowalo. Tzn to sa naprawde moim zdaniem Polacy ktorym zalezy na losie Polski, a te 95% to sa wlasnie CI ludzie ktorzy wyjechali i maja w dupie nasz kraj o ktorych tutaj kilka osob wyzej pisze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.