|
Uciekł post.
Nie, nie jest dla mnie ok. Ty myślisz że ja nie chcę konkretnych transferów, nie marzę o Lidze Mistrzów, opanowaniu Polską ligą przez najbliższe minimum 30 lat?
Tak zapewne myślisz. Ale jesteś w błędzie. Zniesmacza mnie to tak samo. Do dziś mam gęsią skórkę jak sobie przypomnę PAO w Atenach. Jak sobie przypomnę o Lewatywie. Nie wspominając o multum innych sytuacjach. Tyle że próbuję spoglądać na to trzeźwym okiem bo chcąc od kogoś czegoś wymagać wpierw trzeba spytać się samego siebie czy wszystko zrobiłem jak należy, a przede wszystkim żeby było lepiej. Sam nie jestem bez winy bo zdarza mi się odpuścić kilka meczów czy obejść obojętnie obok sklepiku klubowego. Zdzieranie paluchów na klawie niczego nie zmieni, choćbyśmy to powtórzyli przez następne tysiąc stron w tym temacie.
I zapamiętaj że klub to nie tylko transfer z klubu i do niego. Wszystko kosztuje i to nie jest tak że kogoś sprzedamy i całość idzie na transfer.
I czy Ty myślisz że w klubie pracują jacyś debile pokroju Cupiała czy Basałaja? Cupiała - jak sam wiesz WŁAŚCICIELA KLUBU. Że jemu nie zależy na Mistrzostwie i awansie do LM? Oni i reszta to są ludzie dużo bardziej wykształceni od dużej większości tego forum, w tym ode mnie. Pewnie, można napisać skoro mu zależy to czemu nie podrzuci sporej sumki - odpowiedź już kiedyś udzielił.
Tu nie chodzi o żadne myślenie i brak profesjonalnego działania - tu chodzi tylko i wyłącznie o to co zawsze czyli pieniądze. Tylko niech mi znów ktoś nie wyjeżdża z tekstami że ów osoby nie znają się na swoim fachu. Basałaj i reszta ekipy się nie zna - jasne. I albo one się znajdą albo i nie. Choć uważam że transfery dopiero przed nami. A to że Legia już teraz się wzmacnia możemy mieć głęboko w chuju.
I jak już jesteśmy przy Legii to sam widzisz jakich piłkarzy ściągnęli i czy to jest jakieś myślenie czy nadzwyczaj profesjonalne działanie? Dla mnie osobiście nie. To jest kupa kasy jak na nasze warunki wyłożona i sobie ściągnęli typów z Partizana czy Dinamo Zagrzeb. To nie są anonimowe kluby i nie są to rezerwowi zawodnicy tychże klubów. Nie trzeba dużo główkować - wystarczy mieć zielone. Tyle że u nich to rzeczywiście była porażka ze składem i musiało ich przycisnąć.
Ostatnio edytowane przez element : 21.06.2010 o godz. 18:43.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
|