Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2010, 18:03
Sadze ze jest bo to on gral w tej lidze i to on byl zmiennikiem na MSJ a nie Rybus czy Malecki. Nie wspominam o gwiazdach z 1-2 ligi bo o tych kalekach ktorych nawet nie chce Odra Wodzislaw lepiej nie wspominac. Nasze gwiazdy reprezentacji juniorow pokazaly co znaczy gra o punkty...znasz wyniki ? Wole juz kaleki z zagranicy Wyobrazasz sobie przegrane Argentyny czy Brazylii nawet rezerwami u-9 z tymi MISTRZAMI z ktorymi nasi zajebisci mlodzicy dostali ? Prosze Cie, nie oslabiaj mnie.

Wiesz ze jest gorszy? Niezle, powiedz mi ile meczy widzialas tego zawodnika, bo ja widzialem 10 i powiem Tobie ze techniczne,fizyczne i odnosnie przegladu pola zjada nasza EKSTRAKLASE nie wspominajac o tych kalekach przez Ciebie opisywanych. Czy Ty naprawde nie widzisz ze w naszej EKSTRAKLASIE graja slabi kopacze a w 1-3 lidze to kalekie dzieci i emeryci ktorych nie chce nawet Arka Gdynia?

Nie ma szkolenia, nie ma trenerow a Ty mi wyjezdzasz ze gracz grajacy w lidze argentynskiej czy brazylijskiej jako zmiennik jest gorszy od tych kalekich miernot? Przepraszam ale albo jestes zaslepiona albo o pilce wiesz tyle co statystyczna Kowalska, czyli nic

PS: Kontenery kalek moze pokaza tym idiotom ze trzeba sie postarac i grac a nie chodzic po klubach i wpisywac sie na naszej klasie czy innym fejsbuku. Jesli nie oni to nie ma ratunku. Te kontenery kalek chca grac a u nas te tabuny kalek nawet nie potrafia wygrac z Azerbejdzanem czy innymi Wyspami Owczymi.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 21.06.2010 o godz. 18:07.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując