St@chu napisał(a):

|
Nie rozumiem jak można przejść od liberalnego do granic możliwości Korwina do socjalnego Kaczyńskiego... Szczególnie gospodarczo to jak niebo i ziemia..(...)
|
Nie zgadzam się. Dwa - JKM powinien pójść do JK i powiedzieć tak - wy nas poprzecie tu i tu, my was tu i tu a poza tym każdy głosuje jak chce. Umowa? Umowa!
I wtedy JKM byłby w sejmie, miałby kasę i możliwości rozwoju. ja juz słuchać nie mogę jęczenia, że to reżimowa TV nie pokazuje. Kogo to obchodzi? Nie pokazuje i już, z reszta inne też nie i co w związku z tym?
Zdobywać te 3% cały czas i narzekać na tv? JKM musi kopać PiS to konkuruje z ta partia o elektorat, tylko że swoje ambicje powinien schować i postawić na realizację programu.
Problem JKM jest jeden, że jest nieobliczalny, nieprzewidywalny w swoich występach i potrafi palnąć tak, że mu dorobią gębę na lata. Taki ktoś jest kiepskim partnerem do ewentualnych rozmów o ewentualnej koalicji czy to wyborczej czy parlamentarnej.
I mówiąc Michalkiewiczem, to zapytałbym czy te 3% to sukces WiP czy porażka. Jak sukces to super i wszystko jest ok, jak porażka to JKM powinien ustąpić miejsca nowemu szefowi.
Sędzia napisał(a):

odśwież
|
He, he...robiłem to, ale dopiero przed chwilą zadziałało.

W Krakowie jest jakiś szybszy internet.