Wyświetl pojedynczy post
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2010, 22:42
Colin napisał(a):Wyświetl post
Tutaj pełna zgoda. Tutaj nawiązując dodam, że widziałem ostatni sparing Wisły z Garbarnią i bardzo mi się nie podobało jak Paweł Brożek po braku zrozumienia w akcji ofensywnej z Gułą podbiegł do niego i zaczął na niego wrzeszczeć, sugestywnie opieprzać, Guła widziałem wdał się w nim w polemikę i ten jeszcze bardziej później musiał dodać swoje 3 grosze czego efektem była dezorganizacja wyżej wymienionej dwójki i prawie strata gola po niespodziewanej akcji Garbarnii. To jest naprawdę wkurzające a poza tym dla mnie niepokojące, że Paweł pozwala sobie na takie zachowanie względem bądź co bądź starszego, nowego w zespole i moze nawet bardziej renomowanego kolegi. To jest wkurzające bo zamiast skupić się na grze, po stracie piłki zapieprzać by ją odzyskać, pomóc kolegom, nie dezorganizować ich gry, gry zepołu to dochodzi do sprzeczek które mogą się konczyć stratą gola. Jeśli już to powinno być podpowiadanie, umiejętna sugestia niż wydzieranie się na cały stadion. A wszelkie braki, niezrozumienia najlepiej by piłkarze sobie wyjaśniali w przerwie czy po meczu.

Dla mnie osobiście kolejność kapitanów: Sobol, Cleber, ... a Mały na kapitana? Koniec świata ...
100% racji. Prawdziwy kapitan motywuje zespół, a nie dezorganizuje poczynania wdając się w nic nie dające dyskusje.
Popatrzcie na Gallasa w Arsenalu:
http://www.youtube.com/watch?v=0IcjiCPmnwk

Nie mówię, że to tak ma wyglądać, lecz nie wyobrażam sobie żadnego z Brożków a tym bardziej Małego w takiej roli. To dobrzy zawodnicy, ale to nie jest materiał na kapitana.
Odpowiedz cytując