Kordel_Walker napisał(a):

Nie chcę wygrywać zadnych wyborów Jak dla mnie to nie musicie zmieniać tam nawet składu, ale powtórze ostatni raz otwórzcie się na ludzi, bo i wam i Wiśle wyjdzie to na dobre. EOT.
|
Ja swój udział w tym wątku koncze z prostej przyczyny. Wiele razy próbowałem tłumaczyć decyzje oraz to co się wewnątrz rozgrywa. Nikogo przy tym nie obrażałem ani nikomu nic nie wciskałem na siłe swojej opinii.
Ale jeśli na privie przyjmuje jakieś anonimy od frajerów, których nie znam a którzy mogą sobie pociupać na privie (lub publicznie) jak tylko chcą to sory, ale zbyt poważnym człowiekiem jestem żebym sobie na takie rzeczy pozwalał. Zwłaszcza, że nie mam pojęcia z kim dyskutuje.
A wiem, że często dyskutuje z dziećmi. Kiedy swego czasu sprzedawałem przez forum różne pamiątki i pamiętam jakie wynalazki przychodziły, często aktywni forumowicze okazywali się jeszcze 16-17 latkami. Oczywiście nie przeczę, że w tym wieku można być 10 x inteligentniejszym i mądrzejszym od 40 latka, jednak pokazuje to jak wielką niewiadomą jest internet.
Co do głosowania to pewnie nawet na walnym zebraniu nie uda się tego zorganizować. Ba obecnie nawet nie ma możliwości zapytania wszystkich członków SKWK o zdanie bo nie wszyscy są na liście mailingowe. Myśle, że nawet zdecydowana większość z racji wieku i pracy nie siedzi za bardzo na necie.
Być może za jakiś czas stworzymy specjalną stronę na której będą zarejestwani członkowie SKWK plus osoby działające aktywnie na Wiśle wtedy wszystko będzie funkcjonować w bardziej demokratyczny sposób.
A co do spotkania SKWK to też nie jestem w stanie zagwarantować czy przedstawimy jakieś konkrety co do krzesełek w czwartek. To zależy od kilku czynników.
Jeśli będą jakieś newsy to ukażą się prędzej na stronie Stowarzyszenia.
Pozdrawiam