koyoot napisał(a):

Ja *******e, sa transfery zle - bo nie kupuja graczy pokroju Kaki czy Messiego, nie ma transferow tez zle, bo klub nic nie robi.
Tekst o wycofaniu sie Cupiala z Wisly po prostu mnie rozjebal. Wiekszego debilizmu nie czytalem juz dawno...
|
Odrózniaj pewne sformułowania.Jak nie ma transferów ,to nie sa złe ,tylko ich nie ma(czyt. Wisła

).Nikt tu nie oczekuje Kaki ,tylko transferów,na czas ,które jak nigdy sa potrzebne dla klubu ,nie tylko ze wzgledu na wzmocnienie,ale też podniesienie poziomu pozostałych zawodników poprzez chociażby konkurencję.
Odnosnie Twojego rozj...,to mozesz mi podac ,jakąs oficjalna konferencje podczas której zaprzeczył tej z końca 2004 :
"Na przedświątecznej konferencji prasowej, na której miano zaprezentować oficjalnie nowego trenera Wisły, niezaproszony, a na dodatek będący na urlopie, Kasperczak pojawił się, wywołując skandal. Dziennikarze z zażenowaniem obserwowali próbę wyproszenia trenera, a następnie jego powrót na salę i usiłowanie przeprowadzenia konkurencyjnej konferencji prasowej. I wtedy stało się coś, czego nie spodziewali się ani kibice i dziennikarze, ani najbliżsi współpracownicy Cupiała, ani nawet najstarsi górale; coś, czego być może kilkanaście dni wcześniej nie spodziewał się także on sam. Bogusław Cupiał ogłosił, że sprzedaje Wisłę i odchodzi z klubu. "
To ostatnie oficjalne wystąpienie i nie przypominam sobie,zeby było jakies inne