Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2010, 17:09
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Juz jedna podobna sonda przez internet na Legii byla.. i gdyby sie nie otrzasneli to zostalby wybrany najgorszy projekt krzeselek.. absurdalne, ale prawdziwe, nieprzychylni im wybierali najgorszy schemat, w tym ja.. ale nic z tego nie wyszlo bo zostal wybrany poza internetem
To już napisałem jak to można "obejśc". Przecież jak infrmacja o sondzie pojawiła się w ogólnopolskich portalach a Legia w Polsce nie ma zbyt wielu fanów poza Warszawą to wyniki były jakie były. Dlatego powinny być zorganizowane 2 albo 3 tury żeby wybór nie był dokonany tylko przez internautów ale żeby ci internauci mieli jakiś wpływ na to co zostanie wybrane. Poza tym na forum można było spokojnie zaprezentować projekty a nie tak że najpierw projekt zostaje wybrany a potem możemy sobie dyskutować i wybierać. Z resztą widać jak projekt został oceniony przez internautów na stadionwisly.info kiedy to już po wyborze ta sonda nie ma wpływu na nic więc każdy może napisać tak jak uważa (wiem że nie jest to zbyt miarodajne ale to tylko przykład). A w Polsce jak zwykle wszystko jest na opak. Najpierw prezentacja zwyciezcy a później zawody
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 20.06.2010 o godz. 17:15.
Odpowiedz cytując