Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2010, 10:21
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny malkontent. I to prawdopodobnie z gimnazjum. Chłopcze - wakacje są niedługo, idź pograć w piłkę i nie wylewaj swoich frustracji na forum. Dlaczego z góry zakładasz, że będzie to nieudany transfer? Faktem jest, że Głowackiego zastąpić ciężko, ale nawet nie wiesz, kto ma zostać nowym zawodnikiem, a z góry określasz go "eksperymentem". Trochę wiary i dystansu...
Ale faktem jest, że nie powinniśmy czekać z transferami do ostatniej chwili, bo na prawdę rzadko kiedy taka strategia się sprawdza. Wiesz jak ważne jest, aby nowy zawodnik przepracował z drużyną przynajmniej jeden obóz przygotowawczy.

Nie daj Boże wtopimy w eliminacjach LE i nasi włodarze znowu dojdą do wniosku, że skoro nie gramy już w pucharach, to nie ma sensu się wzmacniać. Czy nie tak to wyglądało po odpadnięciu z Levadią?
A gdyby odpowiednie wzmocnienia nastąpiły przed zeszłorocznymi eliminacjami LM, być może tej wtopy by nie było...

Dlatego nie uważam tego typu postów za objaw malkontenctwa czy czarnowidztwa, ale za objaw troski o stan naszej kadry przed najbliższymi meczami.

P.S. Gimnazjum nie ukończyłem. Jak pobierałem nauki, były tylko licea.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując