Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2010, 08:42
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Ta tabela wszechczasow () to cos z tym ktora druzyna rozegrala najwiecej meczow w najwyzszej klasie rozgrywkowej czy jakos tak.. rownie dobrze Aston Villa moze byc najdluzej w najwyzszej klasie rozgrywkowej czy tam RCD Espanyol i uznac ich za najlepszych w swoich krajach co jest oczywiscie paranoja.. taki pic na wode .. najlepsza druzyna danego kraju..czyli ogolem.. w historii.. czyli najbardziej utytułowana.. czyli Mistrzostwa danego kraju, puchary itp.. zadne tam o 2 razy dluzej gramy w najwyzszej klasie rozgrywkowej czy dobry wystep przeciwko Austrii Wieden i gol w 600 minucie.. zreszta kazdy to rozumuje po swojemu a teraz jazda z Kuba!
Ta tabela wszech czasow nie zalezy od liczby rozegranych meczow a od meczow wygranych czy zremisowanych bo to one daja punkty.
A w Angli jak cos to Everton jest na szczycie takiej tabeli.
Inna sprawa jest to ze punkty za zwyciestwo sa rozliczane jako 2 i 3, ja rozumiem ze kiedys byla taka punktacja ale zeby zestawic ja z dzisiejsza to te punkty musimy odpowiednio przeliczyc bo w takim razie druzyny pokroju Groclinu maja przewage w takiej tabeli np nad Garbarnia tylko dlatego ze historie swojego klubu zaczely tworzyc duzo pozniej.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując