Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2010, 00:13
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Kuba-wiem że to net, ale czasami ręce opadają.W poniedziałek wezmę jedno oparcie zaniosę na D i zrobię fotkę-aż sam jestem ciekawy tego błękitu
Ja nie nazywam partaczami tych co montują te krzesełka, ani tych co je wykonali, tylko tych co je zamawiali..
Gdybyś mógł zrobić te fotki dla porównania to był bym wdzięczny. Pewnie nie tylko ja.

Kuba napisał(a):Wyświetl post

Narazie nikt nie będzie się określał z prostej przyczyny. Ostatnio kontakt z ZIKITem jest urywany, więc nikt o tym nie rozmawia nawet.
Jeśli już do czegoś dojdzie to napewno jakiś temat forumowy w miejscu gdzie nie znamy bezporednio ludzi i nie jesteśmy ich w stanie zweryfikować nie będzie brany pod uwagę jako kluczowy.
Kontakt na razie z ZIKIT urwany....rozumiem.
Ale w dalszej części wypowiedzi masz na myśli wzór krzesełek? Sugerujesz, że jak kogoś nie znacie to jego propozycja nie będzie brana pod uwagę, bo jesteście alfą i omegą i to wy macie prawo i obowiązek wybrać i wymyślić w swoim gronie wzór na zachodnią?
Kuba napisał(a):Wyświetl post
Osobiście jestem za wzorem z napisem (albo identycznym jak na C, albo podobnym), bo wydaje mi się, że lepiej by się to komponowało z trybuną wschodnią. Nie widze sensu, żeby np napis na wschodniej był a na zachodniej nie.
.
Ty jesteś za wzorem i napisem, ale weź/ weźcie pod uwagę co myślą inni. Może znaczna większość jest za tym, by nie było tam żadnych wzorów? Nie myśleliście nad tym, żeby zrobić jakieś głosowanie wśród forumowiczów/ kibiców? ...Czy tylko wy i dla was?
Odpowiedz cytując