Kuba napisał(a):

nie mam dosłownie żadnych informacji o lokalizacji sektora gości
najwczesniej będe mógł podać jakieś info pod koniec tygodnia
Narazie nikt nie będzie się określał z prostej przyczyny. Ostatnio kontakt z ZIKITem jest urywany, więc nikt o tym nie rozmawia nawet.
Jeśli już do czegoś dojdzie to napewno jakiś temat forumowy w miejscu gdzie nie znamy bezporednio ludzi i nie jesteśmy ich w stanie zweryfikować nie będzie brany pod uwagę jako kluczowy.
Osobiście jestem za wzorem z napisem, bo wydaje mi się, że lepiej by się to komponowało z trybuną wschodnią.
La Furia Dell' Est - spokojnie to tylko net. Bierz poprawkę, że to tylko net. Dużo tutaj ludzi, którzy w życiu nawet na meczu nie byli. Klawiatura wszystko przyjmie.
|
Kuba-wiem że to net, ale czasami ręce opadają.W poniedziałek wezmę jedno oparcie zaniosę na D i zrobię fotkę-aż sam jestem ciekawy tego błękitu

. A co do tego sektora dla gości-trzy razy dzwoniłem żeby sie upewnić, bo mi sie w głowie nie mieści ,że tak ma być......w poniedziałek bedę na stadionie i spotkam sie osobiście z właścicielem firmy -mam nadzieję że zaprzeczy temu co twierdzi kierownik montażu........ale wiedząc co tam sie czasami dzieje daję 50/50 że tak cholera może być