nie mam dosłownie żadnych informacji o lokalizacji sektora gości
najwczesniej będe mógł podać jakieś info pod koniec tygodnia
Jeśli uda się wogole doprowadzić do spotkania z miastem temat będzie poruszony a relacje znajdziecie na stronie SKWK.
Cytat:
"Proponuję, żeby SKWK się jasno określiło - czy są za wzorem czy nie, żeby później nie było jak ze wschodnią, gdzie wybrano wzór na ostatnią chwilę.
Jeśli ma być wzór to proszę, by Kuba czy ktoś z SKWK dali jasny komunikat - "tak będzie wzór - nadsyłajcie propozycje, wspólnymi siłami wybierzemy najlepszy".
Proponuję otworzyć osobny temat ze wzorem na zachodnią. Niech ludzie przysyłają propozycję, żeby później się nie wstydzić za choinkę na stadionie czy innej mapy Polski.Proponuję, żeby SKWK się jasno określiło - czy są za wzorem czy nie, żeby później nie było jak ze wschodnią, gdzie wybrano wzór na ostatnią chwilę.
Jeśli ma być wzór to proszę, by Kuba czy ktoś z SKWK dali jasny komunikat - "tak będzie wzór - nadsyłajcie propozycje, wspólnymi siłami wybierzemy najlepszy".
Proponuję otworzyć osobny temat ze wzorem na zachodnią. Niech ludzie przysyłają propozycję, żeby później się nie wstydzić za choinkę na stadionie czy innej mapy Polski."
|
Narazie nikt nie będzie się określał z prostej przyczyny. Ostatnio kontakt z ZIKITem jest urywany, więc nikt o tym nie rozmawia nawet.
Jeśli już do czegoś dojdzie to napewno jakiś temat forumowy w miejscu gdzie nie znamy bezporednio ludzi i nie jesteśmy ich w stanie zweryfikować nie będzie brany pod uwagę jako kluczowy.
Osobiście jestem za wzorem z napisem (albo identycznym jak na C, albo podobnym), bo wydaje mi się, że lepiej by się to komponowało z trybuną wschodnią. Nie widze sensu, żeby np napis na wschodniej był a na zachodniej nie.
La Furia Dell' Est - spokojnie to tylko net. Bierz poprawkę, że to tylko net. Dużo tutaj ludzi, którzy w życiu nawet na meczu nie byli. Klawiatura wszystko przyjmie.