Wyświetl pojedynczy post
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2010, 14:20
Rav,
Jak dalej ta gadka w tym temacie będzie się toczyć, to za parę dni nie będą się tu wypowiadać ludzie za Wisłą, tylko za TSWD albo SKWK. Masz swoje racje tak samo jak osoby z SKWK nie mnie to oceniać, sprawa jest zagmatwana. Ale powiedz szczerze, nie musimy lowciać i kochać ale nie musimy się też wyniszczać? Zapomnieliście po co jest SKWK i TSWD jakie są Wasze priorytety? dobro Wisły? nie wątpie w to ani trochę. A jakie są cele tej kłótni, to samo? NIE. Rozumiem kłótnie i różnice poglądów, ale takimi kłótniami zwalczacie tylko siebie i Wisłę. nie jestem papieżem i nie pogodzę nikogo ale proszę, żebyście przez to obrzucanie się gównem nie zatracili sensu jakiemu to ma służyć...

Nic nie mam do Ciebie, ani ludzi SKWK, nikt nie jest święty a ja nie jestem stroną w tym konflikcie i nie będę nikogo oceniał. Nie jestem jakimś bardzo zasłużonym we Wiśle kibicem, ale jak wielu stąd mnie boli ta sytuacja..

P.S Rozumiem że nie po tym może Ci się nie chcieć rozmawiać z ludzmi z SKWK ale pomysl tak, nie zrobisz tego i co dalej? Dalej będzie wojna domowa? i trzymanie swoich racji? po co to komu, Tobie ta sytuacja pewnie też przyjemności nie sprawia... Ale zakończenie tego leży tylko w Waszych rękach, nikogo innego

Pozdro
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"