fanfan napisał(a):

|
Cleber nie nadaje się na 90 minut? Nie rozśmieszaj mnie , on się nadaje na 90 minut bardziej niż Jirsak, Łobo Boguski razem wzięci . Oczywiście potrzebuje nowego środkowego obrońcy ale nie dlatego że Cleber jest słaby tylko dlatego że potrzebujemy ich przynajmniej 3 jeśli chcemy coś zdziałać. Cleber dba o swój organizm i co z tego że ma 36 lat? W tym wieku spokojnie można grać na wysokim poziomie i jest wiele takich przykładów jak choćby Zanetti. Cleber pod względem wydolności zawsze był jednym z najlepszych w naszej drużynie i nie wierzę by to się zmieniło. Pamiętasz jak Cleber zagrał dwa mecze w dwa dni? Z Liverpolem i później Legią? Jako jedyny dwa mecze w pełnym wymiarze( chyba jeśli nie został pod koniec zmieniony) dzień po dniu i w obydwu meczach zagrał bardzo dobrze a z Legią był najlepszym naszym obrońcą a być może również zawodnikiem na boisku. Więc jeśli masz pisać takie głupoty i tworzyć chore teorie a kompletnie się nie znasz i nie masz racji to zamilcz proszę!!!
|
Zenujace...nie widziales go od 2 lat, i twierdzisz, ze 36 letni zawodnik ma byc ostoja naszej obrony? Gdy odchodzil od nas juz bylo zauwazalne, ze jego forma sie obniza, myslisz, ze gdyby bylo tak jak ty mowisz to grozini oddali by go za darmo po roku mimo, ze wczesniej wybulili za niego sporo kasy jak na 34 letniego wtedy kopacza... Mysliz, ze gdyby byl w tek rewelacyjnej formie jak to rysujesz to zamiast niego gral by Jop w koncowce tamtego sezonu? Widac kto sie tu zna.... hahaha zal mi cie;]
fanfan napisał(a):

|
Więc jeśli masz pisać takie głupoty i tworzyć chore teorie a kompletnie się nie znasz i nie masz racji to zamilcz proszę!!!
|
Pisac mam prawo co mi sie podoba, jezeli nikogo nie obrazam i nie lamie regulaminu tego forum, bo od tego zostalo stworzone forum aby wymieniac swoje zdanie. Amen