Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2010, 09:09
bódyń napisał(a):Wyświetl post
To zaczyna byc juz żałosne. Ludzie sami sie tu nakrecaja czytając to forum. A jak sie nakrecaja to ktos napisze. A jak ktos napisze inny to czyta. A jak ktos przeczyta to sie nakreci.....
Ciekawe kiedy sie zatrzyma ta spirala samozagłady
Dokładnie ROTFL. A i jeszcze taka prośba do naszych informatorów Zbymaka i Maci0sa by się zastanowili (jak to ktoś już pisał tu na forum) czy chcą być gwiazdami tego forum (i mieć udział w "spaleniu" jakiegoś potencjalnego, mocnego transferu do Wisły) czy po prostu podyskutować o Wiśle. Ja wiem, że tu na forum jest wielu głodnych jakichkolwiek informacji o transferach, ale dla mnie to już jest nudne i żenujące. Jak ktoś nie ma co ze soba zrobić to żadne ilości informacji nie zaspokoją jego ani jego ciekawości. Moim zdaniem niech lepiej nasi informatorzy dadzą sobie na wstrzymanie, bo zbytnie informowanie o transferach na pewno nie ułatwia a wręcz przeciwnie negocjacji transferowych. Jak transfery będą to oficjalna poinformuje. A i pismaki też niech się czymś wykażą (oby im się nie udawało) a nie że mają wszystko podane na forum "jak na tacy".

W ogóle to dla mnie jak ktoś pracuje dla Wisły i wie, że od tego jak tajne zostaną informacje o naszych celach transferowych zależy powodzenie negocjacji w ich sprawie i do tego dzieli się tymi informacjami na lewo i prawo to nie wiem jaki tu powód do dumy. I tutaj już nie piję tylko do Zbymaka czy Maci0sa ale kogokolwiek kto pracuje dla Wisły (wożny, sprzątaczka, tłumacz, osoby z otoczenia Bossa, czy Basałaja, Kapki). Bo skądś te pismaki zawsze mają informacje o naszych potencjalnych ruchach transferowych. Niech się te osoby zastanowią nad swoim postępowaniem, bo czymś takim działają na szkodę temu klubowi.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując