Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 21:09
Ja proponuje teraz kazdemu antyskwk i antytwsd zrobic to co ja. Przepraszam SKWK i TWSD jesli napisalem cos nieprawdziwego, niezgodnego z prawda co razilo te organizacje czy osoby znajdujace sie w nich. Po prostu to co sie dzieje jest glupie i ludziom puszczaja emocje, raz sie przeczyta cos tu, raz tam, wyciagnie sie jakies wnioski a ze wiele osob nie lubi stac po srodku to wlasnie sie tworza jakies obozy ktore za zlo maja SKWK a nieskonczone dobro TWSD i na odwrot. Chciałbym zeby tak nie bylo, zeby nie liczylo sie to czy fajniejsze jest SKWK czy TWSD bo to jestniewazne. Bo wszyscy robia wiele dobrego dla Wisły, dla jej kibicow. Jestem wdzieczny za to ze SKWK dziala charytatywnie, ogarnia wiele spraw zwiazanych z kibicowaniem i jestes wdzieczny za to ze moge wejsc na łama TWSD aby poczytac informacje o Wisle, obejrzec filmiki z trybun i podyskutoac na forum. Chyab za daleko sie zapedzilismy i nawet jesli toczona jest jakas wojenka miedzy SKWK czy TWSD to to nas nie powinno obchodzic. My jestesmy od kochania Wisly, od interesowania sie nia i od chodzenia na mecze a nie od osadzania czy Rav jest fajny czy Marcin pisze obiektywnie. To naprawde nie jest nikomu potrzebne do szczescia zeby rozstrzasac takie kwestie, bo jak pisze osoba wyzej to jest jakas jebana polityka. Pewne osoby maja o cos zal do siebie i powstaja jakies glupie dywagacje ze jedni sobie robia wakacje z kasy z reklam a inni z kasy zebranej na pociag od kibicow nie wydaja wszystkiego tylko gdzies ja przepuszczaja. Przestanmy zachowywac sie jak smiecie i porzucmy te spory. Buduje sie stadion wiec fajnie byloby zbudowac zdrowa atmosfere wsrod braci, wiadomo ze wszyscy nie beda sie szanowac i kochac ale czy konflikt miedzy kilkoma osobami musi dotyczyc wszystkich kibicow? Jasne ze nie. Ja nadal bed czytywal ten portal i z checia podalbym reke osobom z SKWK ktore nawet nieobiektywnie cos tam napisza na Henka. Pora zakopac topor i spuscic z tonu, zaczac sie interesowac nowym 33 tys stadionem, wyjazdami, zbiorkami, Wisla bo tak naprawde to jest najwazniejsze. Fajnie jakby doszlo do tego ze na stronie SKWK i tutaj nie moznaby pisac zlego slowa na SKWK i TWSD. Bo to tylko prowadzi do eskalacji konfliktu, do jakichs wirtualnych problemow, moze nawet czesc tych antyskwk i antytwsd to sa kibice Cracovii ktorzy chca nas zwasnic, napewno kibice ktorzy czytaja te pomyje wylane na SKWK i TWSD sie smieja ze miedzy soba sie gryziemy :( Skonczmy z tym

Zycze kazdemu aby na swoja glowe posypal troche popiolu i nie rozmyslal o problemach czyihs tylko sie skupil na Wisle.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.