Wyświetl pojedynczy post
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 19:15
Hiroji Hanzo napisał(a):Wyświetl post
Hehehehe...pusty śmiech po prostu mnie ogarnia jak czytam tekst zapewne troglodyty.
Otóż kolego,w Barcelonie jestem służbowo od kilku lat,co nie zmienia faktu że Kraków jest moim miastem.
A jak na Wisłę chodziłem to ty na gówno mówiłeś papu.
Jak tylko jestem w Krakowie to swoje pierwsze kroki kieruję na Reymonta.Niezależnie czy jest mecz czy też nie.
W tym roku kończe kontrakt w Hiszpanii i powrócę do Krakowa,ale po **** ci to mówie.
A na blaugrane chodzę i owszem,ale nie dlatego że jest wielka...po prostu z miłości do piłki.
Tia ... zniżyłem się do twojego poziomu i twojego sposobu myślenia (przeanalizuj sobie tekst - zabrakło może tylko mnogiej ilości znaków interpunkcyjnych których nadużyłeś). Jeśli nie wyczułeś w tym co napisałeś ironii i szyderstwa to tylko źle świadczy o Tobie.

A z tym kto był z nas pierwszy na meczu Wisły (bez opieki kogoś dorosłego) to nie byłbym taki pewien. Masz 35 lat ? Tak ? To powiedz kolego kiedy pierwszy raz byłeś na meczu ? Co robiłeś 1984 r. Wiedziałeś co to Wisła i chodziłeś na mecze ? Zaskocz mnie. A dodam że jestem od Ciebie młodszy o rok.