Marcinnno napisał(a):

No tak broniłem bo ten piłkarz Jagiellonii strzelił dla Naszego klubu jak bys nie wiedział ( ponad 100 goli ), przyczyniając się do wielu sukcesów tego klubu. Zapewne, czyli nie na pewno ; ] Nie wiem czy Wiesz , ale kiedyś Wisła miała zgodę z Jagiellonią i ja mam duży sentyment do tego klubu, gdy grają z nami oczywiście całym sercem jestem za Wisłą. Gdybyś pamiętam na meczu Wisła- Jaga całe D3 wstało i klaskało gdy spiker przeczytał nazwisko Tomasz Frankowski.
Jakież to durne kibic Wisły broni trenera i co ważniejsze Stowarzyszenie Kibiców Wisły przywita nowego trenera Legii na Wiśle oklaskami- kompromitacja.
P.S: Nie porównuj Jagiellonii do Legi.
|
Jakbyś nie wiedział to Skorża załatwił Wiśle 2 MP i zostawił drużynę na 1 miejscu.
I nie kłam bo z Lechią miała.
A tak całkiem poważnie to i owszem - miała, ale z kibicami. A nie piłkarzami. Do Legi nie porównuję, natomiast do Legii już tak. A robię to bo rywal jak każdy inny na szczeblu czysto sportowym.
Ja nie wstawałem i nie klaskałem bo mi SKWK nie pozwoliło. Sterroryzowali mnie i ogółem źle się czułem przez następny tydzień.