Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 17:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale mi pojechałeś.

Korwin jest śmieszny, część jego poglądów zresztą też. Najczęściej ta niezwiązana z programem a powodująca, że dla większości kojarzących go wyborców jest błaznem.

Na niego nie trzeba żadnych spisków medialnych, bo sam się co chwilę wykłada. Pokarz mi innego polityka, który w TVN na wizji niczym nie sprowokowany nagle pokaże nazistowskie pozdrowienie. Tak, bardzo ekscentryczne. Tyle, że niewielu rodaków będzie skłonnych powierzyć los państwa komuś, kto zachowuje się jak czubek.
Winisz ich? Ja nie.
Jedziesz sam sobie - a co zdanie,spadasz niżej.
Wydawało mi się,że jeśli stawiasz jakieś tezy,to będziesz ich dalej bronił.A tymczasem ośmieszasz sam siebie.Primo - pisząc o tym,że Korwin ośmieszył liberalizm,a dalej,że to on sam i jego część poglądów jest zabawna,jeszcze dalej,że najczęściej te nie związane z programem. Zadam Ci podobne pytanie co już ktoś dzisiaj w innym temacie - czytasz czasem sam siebie ? A rozumiesz swoją skromną osobę także ?
Wydaje się,jak gdybyś nie miał zielonego pojęcia co opisujesz. A dyskusja w tym temacie z takimi "mężami stanu" męczy - jest ich zresztą sporo.
Korwin niczego nie ośmieszył, zresztą liberalizm jest - wbrew pozorom - mocno zakorzeniony w naszym społeczeństwie.Jednak ludzie idąc do urn w ustroju takim jak demokracja parlamentarna,nie wybierają poglądów czy ludzi- a jedynie fałszywe konterfekty polityków i ich idei. I to jest zasadniczy defekt tego us(t)roju.
Jednak to temat na inną dyskusję.
You'll never know...