|
SpoXsteR, jakbyś przeczytał moje posty to wiedziałbyś że nie jestem stroną w tym konflikcie. Wyłączonych komentarzy na TWSD nie zobaczyłem zwyczajnie, jeśli tak jest to ten komentarz tyczy się obu stron.
Zresztą napisałem już wielokrotnie (także w tym temacie), że to co musimy obserwować jest żenujące i godzi w dobre imię obu zamieszanych w konflikt stron.
SKWK robi dużo dobrego. Organizuje wyjazdy, akcje charytatywne i sporo innych rzeczy.
TWSD też przyczynia się dla dobra kibiców. Galerie z meczy, imprez, zgrupowań, informacje o klubie i też inne sprawy, o których teraz nie wspomniałem.
Jedni to stowarzyszenie, które z założenia działa non-profit. Portal zarabia i kasa idzie do portfela właściciela.
Mimo wszystko jestem zdania, że jeśli OBIE strony nie unosiłby się honorem, mogli by wspólnie stworzyć super silny front prowiślacki. Ale widzę, że jest to niemożliwe i każdy woli toczyć swoje wojenki i pamiętać najmniejsze nieczyste zgrania przeciwnika. A można by zacząć na nowo wszystko z czystą kartą.. I Wisła zyskałaby na tym, i jej kibice. Pytanie tylko czy obu stronom na tym zależy...
|