Przeczytajcie posty SpoXteRa i sprobujcie zrozumiec osoby ktore mysla inaczej niz Wy. Mniemam ze wiekszosc ktorzy nazekaja to osoby ktore owszem kochaja Wisle ale ich rola konczy sie na tym ze pojda na mecz, zazwyczaj mecz u siebie, raz na 2 tygodnie. A dla osob z SKWK Wisla to cos wiecej niz jeden mecz na 2 tygodnie, dla nich to mecze, dlugie wyjazdy, turnieje, akcje charytatywne, to zycie Wisla i dla Wisly. Dlatego oni moga sie nazywac prawdziwymi kibicami i moga zabierac glos w wielu kwestiach. Jednemu sie w glowie nie miesci ze kibice mowia Laciak won, ale Tobie sie to w glowie nie miesci bo tylko uczeszczasz na mecze, a osoby z SKWK ktore oddaja czesc zycia dla Wisly czuja ze maja wiecej do powiedzenia i to robia. Stad dbanie o interes niejako SKWK ale tak naprawde Wisly i proba napietnowania zdrajcow tak aby w Wisle tacy nie pracowali.
I wlasnie mamy tutaj problem demokracji. Kazdy chcialby miec tyle samo do powiedzenia, nie wazne czy jest w SKWK czy raz na rok jest na stadionie, kazdy by chcial zeby artykul pod tytulem Skorza jest OK zanim zostanie opublikowany zostal zaakceptowany przez 51% ogolu ludnosci polskiej do publikacji! Przeciez tak sie nie da. Musi byc grupa ktora ma wiecej do powiedzenia i ktora wszystko robi. I takie jest wlasnie SKWK robi cos za darmo, dla wszystkich wiec za to ma prawo do wypowiedzi w imieniukibicow. A narzekacze zawsze beda. I tak jak na Legii ktos ma wyjebane na zasady i dla nich Walter jest fajny to bedzie nadawal na kibicow i sie cieszyl ze prezesem Legii jest Walter. Tak samo tutaj widze dla niektorych zasady sa mniej wazne niz sukces. Tylko ze wlasnie ci narzekacze nadmuchuja konflikt do takich rozmiarow. Czesto piszecie ze kibice, ze wiekszosc mysli inaczej tylko czemu ci kibice, ta wiekszosc widoczna jest tylko w siecie? Moze jakies kutas z Cracovii sie loguje na forum i podjudza a Wy z nim nadajecie na SKWK. Jak sie chce byc realna sila to trzeba sie zaprezentowac w realu wiec jesli chcecie udowodnic ze narzekaczy jest chociazby 100 to zbierzcie sie w koncu i pojdzcie na zebranie SKWK. Przeciez to nie wykracza ponad ludzkie mozliwosci a jakos NIKT nie moze sie pofatygowac z tych narzekajacych na to pieprzone zebranie. Powinna byc cenzura bo inaczej to mamy co mamy. Wystrczy sie zalogowac na forum, opluc SKWK ale zeby to samo powiedziec w swiecie rzeczywistym to nikomu z 20 tysiecy narzekaczy sie nie chce- no przeciez to jest smieszne samo w sobie
Cytat:
Niech SKWK pod swoimi oświadczeniami nie podpisuje się za wszystkich kibiców Wisły.Bo ja nie mam z nimi nic wspólnego,a takich jak ja jest zdecydowana większość.Dziękuję za uwagę.
|
A czy oni gdzies pisza WSZYSCY kibice Wisly? Podpisuja sie jako kibice bo sa kibicami a z ta wiekszoscia z Twojego posta to jak pisalem wyzej. Gdzie jest ta wiekszosc? W internecie? Czemu nawet 100 osob nie ma ktore postawi sie na zebraniu badz na stadionie? Przeciez to sa jakies jaja. Piszecie ze ktos karze krzyczec na laciaka czy innego Jopa. Moze mi powiesz ze kilkaset osob z SKWK zmusza 5 tys osob na R22 do krzyczenia? Kolego nie fantazjuj bo przesadzasz.