Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 15:01
Cytat:
SKWK od jakiegoś czasu forując swoje przekonania na łamach Internetu(SpoXter,mówisz że ludzi internetu SKWK ma głęboko w dupie...to po jasną cholerę umieszczają swoje jakże marne oświadczenia?),
hmm.. jesli dochodzi do transferu to lubisz byc o tym poinformowany? no wiec to na takiej samej zasadzie dziala.. skoro na spotkaniu jest dajmy na to iles tam osob, to nastepnie daja to do wgladu wszystkim chetnym ktorzy chca sie z tym zapoznac, proste?

Cytat:
przypominają grupę skrajnie prawicowych rebeliantów których celem jest napsucie krwi wśród swoich.Czym się to może skończyć,pokazał przykład Legii Warszawa.Ochłońcie.
Hmm.. lekko nie trafiony przyklad bo tam byl spor i jest do teraz jeszcze miedzy kibicami (wlasnie Stowarzyszeniem Legii i najpopularniejsze strony LegiaLive.pl z klubem i kibicami wyznajacymi zasade "Walter jest cool!")

Ich LegiaLive to takie nasze TWSD.. tyle ze jest zajebisty kontakt miedzy SKLW a LegiaLive.. o ich klasie niech swiadczy fakt ze chociaz klub zmienil herb na czarna trumne to LegiaLive pozostala przy swoim rozpierdalajac prawdziwy herb Legii na pol strony zeby az kulo w oczy...

U nich wyznawcy "Walter jest Cool!" to cos takiego jak u nas "Po co te teksty o Laciaku i Skorzy?", tyle tylko ze gdyby sytuacja byla podobna na Legii jaka u nas jest wzgledem tych osob to zachowywalibysie tak samo... bo dla nich Legia to tak samo wartosc, zasady i honor.. tak jak dla SKWK .. dlatego widocznie nie chca Laciaka w swoich szeregach.. i nic tu nie ma do rzeczy jego umiejetnosci (co nie znaczy ze SKWK wymusilo na klubie decyzje o Laciaku, bo gdyby tak bylo to zostalby zwolniony z Wisly a nie przeniesiony do rezerw)

i uwierz ze tam ich Stowarzyszenie i LegiaLive (nasz odnosnik TWSD, tyle ze dobrego kontaktu z SKWK nie maja juz nie) dziala ramie w ramie i tak samo nie biora pod uwage glosu internetu tylko robia swoje, ku chwale Legii

Cytat:
Jeżeli ilość członków SKWK( nie wiem ilu ich jest) hołubiących pod niebiosa trenera Skorżę wynosi 500 osób,to niech te 500 osób wrzeszczy na cały stadion nazwisko swojego ulubieńca,a niech nie pod wpływem terroru wymusza na pozostałej części publiki takie właśnie zachhowanie.
Mnie tam nikt nie terroryzowal i nie terroryzuje.. spiewam co mi sie podoba, nie chce to nie spiewam,

i nie jestem z SKWK! SKWK jak kazdemu innemu Stowarzyszeniu czy to Legii, Widzewa, Gornika czy Wiary Lecha na 1 miejscu zawsze zalezy na dobru swojego klubu, pewne zasady, priorytety i honor to podstawa
i nie zawsze umiejetnosci danego pracownika ida w parze z tym jakim jest czlowekiem! Dlatego Legia ma wyjebane na Waltera mimo ze ma chlop kupe kasy i robi chocby w tym sezonie jak na Polska lige konkretne transfery! oni w zamian tych transferow i dobrej gry wola zeby Walter od nich odszedl a ich zespol zajal 5 miejsce! I tak samo SKWK ma niechec chocby do Frankowskiego bo uciekl z Wisly, jakby to nie znaczylo.. i dla nich malo jest wazne jakie ma umiejetnosci sportowe.. ma bardzo wysokie... i bylby na pewno wzmocnieniem ale oni wola nie miec go w skladzie i miec czyste sumienie niz brud na honorze ze nikt nic z tym nie zrobil! ma niechec do Laciaka bo zrobil swoje w przeszlosci.. tak mozna wymieniac i wymieniac.. dla ludzi ktorzy zyja Wisla pewne zasady sa ponad wszystko, wola zajac 3 miejsce niz zeby gral u nich Uche, Kosowski czy Frankowski, a trenerem bramkarzy byl Laciak! Dla kogos to moze wydawac sie glupie, ale dla ludzi dla ktorych Wisla jest calym zyciem i nie traktuja ja jak tylko 90 min raz w tygodniu jest czyms normalnym, w kazdym Stowarzyszeniu w Polsce dla ktorych swoje ekipy to 24h na dobe!
ktos moze ich posadzic ze dzialaja na szkode Wisly, wrecz przeciwnie, gdy beda mieli po 70 lat i siedziec w sektorze piknikowym (wielu z nich zapewne bedzie drzec pyska na meczach ) z czystym sumieniem sobie powiedza ze przeszli przez Wislackie zycie jak nalezy, i ze honor Wisly byl najwazniejszy. Dla nich po prostu Wisla to nie tylko umiejetnosci pilkarzy i trenerow.. to cos wiecej..

PS: byla niegdys sytuacja bodaj z kims z 3 nowej ligi, i jakis typ chcial zainwestowac w klub wydostajac ja z klopotow finansowych, a ze chlop byl taki i owaki ktory nie przypodobal sie kibicom powiedzieli stanowcze nie, a ze w przeciwienstwie do Waltera wiedzial co go moze czekac odpuscil sobie.. kibice woleli tonac w dlugach niz wydostac sie z nich! dla jednych moze wydawac sie to glupie, oni jednak woleli spasc do A klasy i zachowac resztki honoru

Cytat:
Spoxter żeby była jasność.SKWK jest ruchem kibicowskim.Nie ich sprawą jest kto ma grać a kto trenować zespół!Na miłośc boską!!!
Nie dojdziemy do porozumienia.. masz inny tok rozumowania, ja inny.. ja to widze inaczej, Ty inaczej.. ja ich po prostu rozumiem..

Cytat:
Dziękuję za uwagę.
Ja rowniez
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 18.06.2010 o godz. 15:24.