SpoXsteR napisał(a):

|
a co maja robic? pytac sie na forum co o jakiejs sprawie ktos sadzi? przeciez od tego sa spotkania, na zywo , po ludzku.. poza tym jest sposob, zapisac sie do SKWK, przyjsc na walne zgromadzenie i wybrac nowego prezesa, moze Ty bedziesz kandydatem? bez zlosliwosci ..po prostu skoro cos Cie zniesmacza to zbierz ludzi z podobnymi pogladami co do Twoich, wybierzcie jednego kandydata i zaglosujcie na niego, i w taki o to sposob problem jest rozwiazany, ale nie.. lepiej ciagle sie skarzyc w internecie.. pisac ze SKWK jest 5 gora 10 osob.. ze jest to 1% z calosci.. skoro tak to reszty jest z 30 tys osob.. wiec jakim to sposobem nie potrafi sie te 30 tys osob zebrac chocby w 5 tys i przejac paleczke? smiech mnie ogarnia ze 10 osob ma wieksza wladze od 30 tys osob... ciagle powtarzam ze SKWK ma w powazaniu to co ktos pisze w internecie (czy to sie tyczy roznych feletionow, wyjazdow , organizowania jakichs akcji) ktos ma pomysl, ktos chce sie podzielic swoim zdaniem, cos zmienic, to niech przyjdzie na walne zebranie SKWK i wyrazi swoj poglad.. sam nie jestem z SKWK i patrze na to z boku.. i nie pojmuje ze wedlug niektorych SKWK to kilka osob.. skoro kilka osob, to gdzie te pozostale kilkadziesiat tysiecy ktore sa przeciw nim?
|
Nie mam chęci władzy.
Nazwa stowarzyszenia nie daję pozwolenia na wypisywanie pierdół na stronie internetowej, w imieniu kibiców jako 30 tysięcy.