|
No i wlasnie o to chodzi co pisze Wolfy. To nie jest wojna o jakas ideologie, o sluszna sprawe tylko wojna miedzy pewnymi osobami z TWSD i SKWK o udowodnienie swojej madrosci (tzn im sie tak wydaje ze ten kto wygra jest madrzejszy, fajniejszy i w ogole ma wiecej znajomych na naszej klasie). Parodia po prostu, klotnia miedzy SKWK i TWSD. Obrzucanie sie blotem w artykulach i podzial kibicow. Przeciez wiadomo ze artykuly ze stron SKWK i TWSD doprowadzaja do podzialu ludzi, widac to po tekstach pod artykulami chociazby. Szkoda tylko ze Wy tacy Wislacy wielcy, nie chcecie tego widziec i dzialacie na szkode Wisly tworzac obozy anty SKWK i anty TWSD. Artykulami chcecie zmanipulowac zwyklych kibicow ktorzy nawet nie zdaja sobie sprawy w co sa wciagani, poslugujecie sie ludzmi jak zywa amunicja. Bo powiedzcie co z tego ze SKWK wyrazilo swoja opinie na temat Kasperczaka, Skorzy, Laciaka, czy to jest naprawde godne pisania poematow na temat SKWK? Rozumiem jakby napisali ze Basałaj to smiec a Wisla to stara..., ale to tylko zdanie o jakichs najemnikach ktore nie powinno rzutowac na opinie ze SKWK jest zle lub dobre. Bo to tak jakby mnie jako czlowieka oceniac po tym jakie mam zdanie na temat noszenia skarpetek. Przeciez to nie jest ****a wazne ale wy nadmuchaliscie konflikt do takich rozmiarow ze jestescie sie poklocic na pokaz o to czy Laciak dzis byl ladnie ubrany czy o to ze Kasperczak nosi za krotkie spodnie. Hanba dla obu organizacji a cierpia na tym osoby zwiazane z SKWK i TWSD z pasji i milosci ktore wcale nie chcialyby sie wplatywac w ta wojne a sila rzeczy sa lub musza.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|