Wyświetl pojedynczy post
Kuba
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 10:01
Marcinnno w ostatnim meczu akurat wyniki zbiórek były rekordowe już po kontrowersyjnych felietonach
Gdyby osoby piszace "te" art patrzyły na kase to akurat ton felietonó byłby zdecydowanie inny.

Kominek w adwokata ilości emocji w art nie będe się tutaj bawić.
Z mojego punktu widzenia tj osoby, która od 2-3 lat jest troche oddalona od piłki CV Łaciaka wydaje się mocno średnie (nowego trenera bramkarzy zresztą też). Natomiast zgodzę się, że większość ludzi wśród tych działających w SKWK absolutnie nie ocenia zawodników, trenerów, sztab etc tylko po osiągnięciach oraz po tym jakimi są profesjonalistami. Przynajmniej ja mam taki stosunek, opraz wiele osób, które znam podziela to zdanie.

Jesli powiedzmy piłkarz A byłby wychowankiem Cracovii, na swoim osiedlu powiedzmy Oświecenia gonił młodych za to, że są za Wisłą i jednocześnie był najlepszym polskim piłkarzem od lat nagle zażyczył sobie przejścia do Wisły nigdy bym do tego ręki nie przyłożył i prędzej położyłbym się pod autem wysłannika klubu, który chce podpisać z nim umowę niż zgodził sie, żeby taka łajza grała w naszym klubie.
Dlatego np protestoweano ws ew zatrudnienia w Wiśle bardzo dobrego szkoleniowca jakim był Stawowy (bynajmniej nie jest on zwykłym kibicem ksc)
W SKWK ludzie dzielą się natomiast co do konkretnych zasad czy też kryteriów doboru sztabu czy pilkarzy. Zapewne znalazłbyś ludzi, którzy pewnie nie pałają sympatią do Frankowskiego, ale nie protestowaliby przeciwko jego zatrudnieniu, znajdziesz też ludzi, którzy uważają, że to co zrobił jest nie do zaakceptowania i nie powinien mieć z Wisłą nigdy nic więcej wspólnego. Stowarzyszenie to nie monolit o czym nawet Rav dobrze wie. Chociaż akurat w kwestii Łaciaka za wyjątkiem jednostek panuje raczej powszechna zgoda (min za sprawy pozaboiskowe).

Z mojej strony kończe dyskusje. Ja akurat mam w Stowarzyszeniu inną działkę niż personalia tj sprawy infrastruktury stadionu i organizacji. Starałem się jedynie wytłumaczyć szarym i mniej szarym kibicom ocb.
Ostatnio edytowane przez Kuba : 18.06.2010 o godz. 10:16.