Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 02:01
MCDave napisał(a):Wyświetl post
Czytasz czasem sam siebie?
Zdarza mi się. Do czegoś zmierzasz?

Łaciak był tutaj przed Skorżą, a sam Skorża nadal jest uwielbiany przez SKWK. Chyba kręcisz się wokół własnej osi.
To chyba Ty nie czytałeś moich postów, ew. postanowiłeś się za coś odegrać ale nie wyszło. Teza, ze Łaciak to ofiara SKWK wyszła od rav-a, dla mnie jest "średnio" wiarygodna.
Skorża zrobił go trenerem pierwszej drużyny - to chyba jednak nie to samo co grupy juniorskie, prawda?

A po co? Skoro Ty wolisz gościa zbesztać, zniszczyć i wyrzucić do śmieci mimo że sam nic o nim nie wiesz.
Ogarnij się, człowieku! To, że Skorża go wciągnął na tą pozycję nie znaczy, że będzie tutaj siedział wiecznie. Zwolnienie pracownika to zwykły ruch biznesowy - uznano że jest za słaby i nie ma sensu dorabiać do tego ideologii. Bo ewidentnie - nie ma żadnych argumentów przemawiających ZA Łaciakiem.

Pytasz czy warto kruszyć kopie "o gościa, któremu brak kwalifikacji i ma na pieńku z kibicami". A przepraszam skąd wiesz że brak mu kwalifikacji? Ma na pieńku z kibicami? Jeśli Ci kibice wywieszają transparent "Łaciak Won" na meczu wyjazdowym KOSZYKAREK to świadczy chyba bardziej o tych kibicach niż o Łaciaku.
Skąd wiem, że brak mu kwalifikacji? Może stąd, że brak mu doświadczenia, osiągnięć, o ile się orientuję (za SKWK) to również wykształcenia. Mówimy tu o trenowaniu bramkarzy wartych po kilkaset tysięcy euro w klubie wicemistrza Polski! Gość był słabym piłkarzem, trenował juniorów - tyle ma w CV.
Poza tym rav twierdzi, że miał fajniejsze treningi niż Kazimierski - co akurat sztuką nie jest...

Gość jest w piłce kompletnym no namem i gdyby rav nie zrobił afery to pies z kulawą nogą by się nim nie zainteresował. Chciałbym więc się dowiedzieć co jest tak wyjątkowego w Łaciaku, co każe robić z jego powodu awanturę (umówmy się - słabo uargumentowaną) z SKWK. Padły konkretne oskarżenia, więc fajnie by było się dowiedzieć, co za nimi stoi.
Widzisz, ja jestem skłonny uwierzyć, że Łaciak poleciał przez Kasperczaka, Basałaja bądź Jarosza, a to że miał na pieńku z kibicami mogło co najwyżej być dodatkowym argumentem. Ale proszę bardzo - przekonajcie mnie, co jest tak wyjątkowego w Łaciaku, że powinien nadal być trenerem naszych bramkarzy...

Kiedy Skorża kompletował swój sztab i kopa dostał Kazimierz Moskal, który jest dla odmiany prawdziwym Wiślakiem, to jakoś nie pamiętam żeby rav robił aferę. A mnie było przykro, bo jakoś Petrescu i Okuka mogli z nim współpracować, a Skorża musiał ściągać swoich kolesi na każde stanowisko. I Pana Kazimierza zastąpili Andrzej B. i Janas Jr - obaj fachowcy pełną gębą.

Dlatego cała ta afera wydaje mi się mocno niesmaczna, a intencję niektórych osób nie do końca jasne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.06.2010 o godz. 02:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!