Wyświetl pojedynczy post
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 22:10
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze wrazenie w przypadku pilkarzy...

Dobra zalozmy ze przyjezdza skaut Wisly do mojej miejscowosci. Jest mecz w ktorym ja gram w pierwszym skladzie na prawym skrzydle. Przez pierwszych 15 minut robie tyle wiatru na skrzydle, ba nawet zaliczam asyste. Skaut mowi o ten kolo jest zajebisty bierzemy go i po tych 15 minutach wyjezdza. Nie oglada do konca meczu a ja w przerwie schodze z boiska bo oddycham rekawami i nie mam sil podniesc chuja nawet do gory. Przychodzi co do czego, podpisuja ze mna kontrakt a ja nie zmieniam stylu gry. Mowiono o mnie "nowy Kosowski" a wychodzi ze mnie dupa. Wy wrzeszczycie: co wyscie za buraka z youtuba sciagneli?

Nadal uwazasz, ze pierwsze wrazenie sie liczy najbardziej?

Odnosnie relacji damsko meskich to inna bajka. Pierwsze wrazenie jest wazne na szybki numerek a nie na powazny zwiazek. Ale to tak off-topic.

A gdzie ja napisałem, że pierwsze wrażenie się liczy najbardziej? Ja Ci napisałem wyraźnie i pogrubiłem. Że w przypadku kandydatów do Wisły, czy też innego klubu ja jako kibic w pierwszej kolejności zwracam uwagę to STATYSTYKI i HISTORIE KARIERY danego zawodnika. Nie muszę być scoutem żeby stwierdzić, że Alemao nie będzie zbawieniem naszej defensywy, a jedynie uzupełnieniem. Spojrzę w jego statystyki i wiem, że gówno osiągnął i w wieku podchodzącym pod trzydziechę raczej nie zabłyśnie jak rozgwiazda.

Tyle.
Odpowiedz cytując