Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 19:31
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Adwokatem Mikkego nie jestem ale nie rozumiem Ciebie co sie tak czepiasz tego jego ubioru ktory rozni sie od innych tym ze gosc nosi muszke zamiast krawata- to juz Twoja obiektywnosc wobec niego pokazuje (nosi musze- ubiera sie jak debil, jest jakis inny- ciekawe ). Co do jego wypowiedzi i zachowania nie jest ono idealne ale chociaz gosciu jest soba a nie kreuje sie na postac ktora ma wygrac w wyborach bo porozdaje komus jablka, ugryzie sie tysiac pincset razy w jezyk bo lepiej glupim Polakom nie mowic swojego zdania i je zachowac dla siebie wtedy beda Cie popierac. Lubisz byc oszukiwany? Lubisz jak Ci mowia jedno a robia drugie? To dalej glosuj na tych pajacow a ja wole zaglosowac na troche oderwanego ale za to szczerego osobnika gdzie jest wieksza mozliwosc tego ze bedzie dzialal na korzysc panstwa, tak jak ma w programie wyborczym a nie po wyborach zmieni sie diametralnie. A jak wybierzesz Komorowskiego, Kaczynskiego, Napieralskiego to co bedzie? To bedzie to co jest i jeszcze gorzej i dopiero za rok bedzie slyszal ze sie nie udalo, ze jednak kasy na to i siamto nie ma, ze jednak szpitale sprywatyzowac musza a podatki znowu podniesc, a no i nadal bedzie oczernianie sie PO i PiSu na wzajem- chyba nie masz watpliwosci co do tego ze tak bedzie?
O nie - tu nie chodzi o to, że Korwin nie rozdaje jabłek, nie sadzi drzewek czy nie zbiera wibratorów.

Tu chodzi o zachowanie. Choćby jego ostatni plakat przed spotkaniem wyborczym w Krakowie - Korwin z charakterystyczną muszką (w której IMHO wygląda jak klaun) i rewolwerem w dłoni. Do tego te litery - osoba niezorientowana mogłaby dojść do wniosku, że to Cyrk przyjechał, ew. jakiś satyryk ma dziś występ. Ale nie - to JK-M, mąż stanu.

Fakt, jestem do Korwina uprzedzony. Nikt tak jak on nie zaszkodził w naszym kraju polityce prorynkowej - wystarczy skojarzyć liberalizm gospodarczy z Mikke, żeby go ośmieszyć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!