Cytat:
A może by tak Korwin spróbował powalczyć na normalnych zasadach? Na początek mógłby spróbować nie robić z siebie pajaca przy każdej możliwej okazji. Czyli - żadnych rzymskich salutów, jakieś przyzwoite ubranie, odpuszczenie sobie co bardziej ekstrawaganckich wypowiedzi.
Bo jak czytam co chwilę, że wszyscy są siebie warci tylko jeden Korwin jest panaceum, to mnie śmiech ogarnia. Tak, wybierzmy jedynego gościa co do którego społeczeństwo nie ma pewności, czy się tylko zgrywa, czy faktycznie ma takie odchyły.
|
Ja nie mowie ze to musi byc koniecznie Korwin aczkolwiek z obecnej 10 to on jedyny ma jaka wizje kraju i byc moze, mowie byc moze bo reki sobie nie dam uciac bo sie na tyle nie znam na tym, ten pomysl by wypalil. A te wszystkie klocace sie o wladze, sztucznie wystylizowani ludzie mowia tylko slogany a jedynie w kilku sprawach maja jakies zdanie, hmm a moze maja jakies zdanie we wszystkich sprawach ale boja sie tego powiedziec bo by im poparcie spadlo.
Adwokatem Mikkego nie jestem ale nie rozumiem Ciebie co sie tak czepiasz tego jego ubioru ktory rozni sie od innych tym ze gosc nosi muszke zamiast krawata- to juz Twoja obiektywnosc wobec niego pokazuje (nosi musze- ubiera sie jak debil, jest jakis inny- ciekawe

). Co do jego wypowiedzi i zachowania nie jest ono idealne ale chociaz gosciu jest soba a nie kreuje sie na postac ktora ma wygrac w wyborach bo porozdaje komus jablka, ugryzie sie tysiac pincset razy w jezyk bo lepiej glupim Polakom nie mowic swojego zdania i je zachowac dla siebie wtedy beda Cie popierac. Lubisz byc oszukiwany? Lubisz jak Ci mowia jedno a robia drugie? To dalej glosuj na tych pajacow a ja wole zaglosowac na troche oderwanego ale za to szczerego osobnika gdzie jest wieksza mozliwosc tego ze bedzie dzialal na korzysc panstwa, tak jak ma w programie wyborczym a nie po wyborach zmieni sie diametralnie. A jak wybierzesz Komorowskiego, Kaczynskiego, Napieralskiego to co bedzie? To bedzie to co jest i jeszcze gorzej i dopiero za rok bedzie slyszal ze sie nie udalo, ze jednak kasy na to i siamto nie ma, ze jednak szpitale sprywatyzowac musza a podatki znowu podniesc, a no i nadal bedzie oczernianie sie PO i PiSu na wzajem- chyba nie masz watpliwosci co do tego ze tak bedzie?