Reser napisał(a):

Niespodzianki:
1. trener od przygotowania motorycznego
2. trener bramkarzy
3. ?
I wcale nie kłamał.
|
Ja nie twierdzę że kłamał . Ale każdy miał na myśli odnośnie tych niespodzianek co innego niż trenerzy ... wszyscy wiedzą co - "transfery "- choć oczywiście mam nadzieję że jutro jednak ktoś zostanie zaprezentowany ale nie można teraz pisać że Zbymak niczego nie pisał o niespodziankach bo pisał i na konferencji że taka będzie również. Ja też mogę powiedzieć że w tym miesiącu czeka nas ogromna niespodzianka nie mając żadnej wiedzy na temat tego co się dzieje w klubie a jak coś się wydarzy to wtedy mogę to podciągnąć pod tą niespodziankę i powiedzieć że o to mi chodziło. W przypadku Zbymaka wygląda to podobnie... zaznaczam że jest to moje zdanie i wolałbym się mylić i żeby jutro zostali zaprezentowani jacyś nowi piłkarze bo wszyscy chyba się zgodzą że ten balonik jest nieco napompowany głównie dzięki Zbymakowi bo on wlał w nasze serca nadzieję że do Wisły mogą przyjść pewni piłakrze. A po drugie to trener bramkarzy i od przygotowania motorycznego to wcale nie są niespodzianki bo wiadomo że tacy ludzie po prostu muszą pracować w klubie więc nie kwalifikowałbym tego do niespodzianek zapowiadanych przez Zbymaka...