ale o czym mowi ten artykuł

Rozumiem ze koles jest za Kaczynskim ale takich artykulow anty Kaczynski, Komorowski, Napieralski ja tez moge splodzic dziesiatki. To ze Mikke tylko gada no to niestety tak jest skoro nigdy go nie dopuszczono do wladzy, a ze koles nie jest populista i nie wchodzi ludziom w dupe to mu sie ciezko przebic. Moim zdaniem Mikke to jedyny czlowiek ktory moze cos zmienic. Te wybory prezydenckie to jest jak zatrudnianie polskich trenerow w Wisle. Wiadomo czy Skorza, czy Kasperczak czy inny Janas to bedzie to samo- polska mysl szkoleniowa, a tutaj trzeba rewolucji, kogos z innymi pogladami bo wymiana dwoch zawodnikow czy ustawienia na 3-4-3 nic nie zmieni. Wybierzemy Kaczynskiego, Komorowskiego czy innego Napieralskiego to nadal bedzie to samo. Bedzie prywatna publiczna tv, ktora manipuluje ludzmi na rzadanie PiS czy PO, beda klotnie ciagle, bedzie "to" za darmo w zamian tego ze podatki lub ceny beda coraz wyzsze. Tu sie nic nie zmieni, wszedzie obiecanki cacanki a glupi to lykaja. CO z tego ze Kaczynski nie sprywatyzuje szpiatli? Co z tego ze Napieralski pieknie mowi ze trzeba poprawic sluzbe zdrowia? Jak to sa puste hasla, ja tez wiem co trzeba zrobic, problem w tym ze oni nie maja pomyslu jak to zrobic. Oni tylko mowia te piekne haselka a od kilkudziesieciu lat mamy to samo. Klotnie, prezydenta pijaka, prezydenta nadetego, rzady zlodzieji i oszustow, dla mnie Mikke to szansa aby cos zmienic, czlowiek z jakims planem a nie z mysla podniesiemy wiek emerytalny do 67 roku zycia (a **** tam z tym ze przez to wiecej mlodych nie bedzie mialo pracy, wazne zeby ludziom oczy zamydlic ze niby uda sie rozwiazac problem emerytur). Komorowski i Npieralski ktorzy glosza piekne hasla nie wiedzac jak je zrealizowac, głupi tchorz Komorowski ktory boi sie debat tematycznych bo ma za mało oleju w glowie (oczywiscie jest 100 razy madrzejszy ode mnie ale na prezydenta jest po prostu zbyt glupi), Kaczynski ktory niby sie zmienil w wieku 60 lat tylko szkoda ze zawsze wszystko tak pieknie jest przed wyborami. A po wyborach, a noo co wy chcecie gornicy i lekarze, no obiecalem podwyzki i przeciez bym wam dal ale spojrzalem w budzet i nie mam z czego dac. Mikke jaki jest taki jest ale tv go osmiesza albo wcale nie dopuszcza do glosu a on chociaz nie lize dupy ludziom, jest soba, ma swoje stale niezmienne poglady i ja glosuje na takiego czlowieka a nie na lizodupa ktory dzieki temu ze ma wladze nad tv robi sobie kampanie ze skarbu panstwa na jej antenie.
PS A co do tych smsow od Korwinistow. No coz jak mowie jedni maja kase ze skarbu panstwa i sie lansuja w tv publicznej a inny kasy nie ma i probuje jakos walczyc o glosy sila tych ktory go popieraja.