wolfy napisał(a):

telefonicznymi).
Zapytam wprost - czemu się rzucasz?
|
wolfy napisał(a):

|
Najlepsza na stronie jest oś czasu - może ona uzmysłowić niektórym, na jakiego polityka głosują.
|
Oś czasu Jarka Kaczyńskiego
1981 - kiedy wszyscy siedzieli w więzieniu,ja siedziałem u siebie na Żoliborzu.
Jak to zrobiłem? - przyszło UB ,pokazałem im mojego schorowanego kota i pozwolili
mi się nim opiekować.
1989 - jak wiadomo moją jedyną miłością jest władza, więc kiedy pojawiła się możliwość - od razu z niej skorzystałem.Po za tym dobre jedzenie i wykwintne trunki też zrobiły swoje - Tak wiec okrągły stół to też moja zasługa
1990 - postanowiłem pójść na własne i stworzyłem swoje własne ugrupowanie PC.
Zaczęło się nieźle, prawie 9 % w wyborach, ale im dalej w las, tym układ nas bardziej niszczył stąd tylko 4% w następnych.
Nie przeszkodził to nam nieźle się uwłaszczyć na państwowych pieniądzach.Kilkadziesiąt milionów złotych to i tak mniej niż nakradł ten żyd Michnik.
2001 - wracamy do gry , po chudych latach i nietrafnym mariażu z AWS-em, zaczynamy od nowa!
2005 - wygrywamy wybory pod hasłami solidarnej Polski, pustej lodówki PO i dziadka z wermachtu - przysięgam na mojego kota że jak Lechu wygra prezydenturę to nie będę premierem i żadnego rządu z warchołami z SO
2005 - tworzymy jednak rząd z SO.Tak chcieliśmy tej solidarnej polski(a nie liberalnej grabieży PO) że zaproponowaliśmy im wszystkie stanowiska w rządzie, oprócz siłowych - debile nie zgodziły się
2006 - premierem też miałem nie zostać ale zostałem - Wyzwania to to co lubię najbardziej, a jakieś przyrzeczenia?Kto o nich pamięta.
Powołaliśmy też CBA - budżet 100 milionów, w tym 30 na znalezienie sprzedawczyka w Po, 30 na skompromitowanie SO i 40 na dowalenie Kwachowi i jakiemuś celebrycie.Mamy agenta który lubi walnąć w palnik i na pewno da radę.
W rządzie jak to w rządzie - pełno komuchów,bandziorów, nawet sędzia oskarżający opozycję w prlu ale rozwiązałem i tą sprawę - Wszyscy oprócz nas to zomo więc on tak na prawdę skazywał bezpiekę w opozycyjnej skórze.
Miałem jeszcze taki plan wy wykopać Andrzejka i przejąć jego wspaniałych ludzi.Kasa była załatwiona, stanowiska, legitymacje Pisowskie...tylko ta suka zdradziła..no cóż , dzwonię do Mariusza i załatwimy Endrju inaczej
2007 - Walczyłem z układem do krwi ostatniej i go w końcu zwalczyłem.Co prawda przez przypadek bo układ rozwalił mi akcje wobec Endrju(a poszło na to grubych kilka milionów...naród zrozumie)Jak już powiedziałem znalazłem i zniszczyłem układ.Układ dokładnie taki jak w naszej reklamówce z przed 2 lat.Minister Spraw Wewnętrznych, szef policji, szef cbśu,szef pzu,biznesmen i minister sportu.Tak wiem że wszyscy to nasi ludzie ale to nie wazne.Ważne że układ został zniszczony!
Z Enndju nie wyszło ale odpaliliśmy jeszcze gwiazdę PO którą trzymaliśmy na ostatnią minutę - że nikt nie znał jej wcześniej.To właśnie wykształciuchy, 10 tytułów i zero wiedzy.
Przegraliśmy tez wybory no ale to kolejny układ na który zabrakło nam czasu - układ morderców Popiełuszki i Tuska.
2009 - nowe wyzwania nowe koalicje, te bandyty z PO w ostatniej chwili zrezygnowali ze współpracy z Urbanem , Kwiatkowskim i spółką.Hahah - nie czekaliśmy ani sekundy i proszę mi tu nic nie insynuować - o koalicji z post komuną się nie wypowiadałem.Tak więc kilka spotkań i podzieliliśmy TV..Gadzinowski nie jest taki zły jak go pokazują.Obiecał mi że wkręci mnie na urodziny do Urbana.
2010 - sztab mi powiedział że mam zostać świętym.Tak tez czynie - Kocham Rosję, kocham Niemców, uwielbiam UE - marzę o koalicji z PO.
Nawet jak pytają mnie o taką zbrodnie jak In-Vitro - nie ma szans bym powiedział że jestem przeciwko.Władza uber alles.A jak jakiś cieć na forum Wisły zapyta(oczywiście piszę tu o sobie, bo znów bana dostanę za obrazę majestatu) - no jak to - przecież to jest wbrew doktrynie kościoła i to tylko ekskomunika...Odpowiem - **** z doktryną - Przecież jest Komorowski i już nic nie muszę dodawać.
wolfy napisał(a):

Ja nie muszę niczego bronić. Tam jest prawda ( wszystkie te wydarzenia miały miejsce ) podana w mocno ironicznym sosie.
|
Mam nadzieje że nadal śmiejesz się do rozpuku...
wolfy napisał(a):

Szczerze? Masz marne pióro i w każdym zdaniu widać niezwykłą zapiekłość, a bardzo rzadko śmieszy żart opowiedziany przez zaciśnięte zęby.
|
Szczerze?Jesteś ostatnią osobą mogącą oceniać moje pióro a już tekst o zaciśniętych zębach

..Całe Twoje myślenie - Kali ukraść - git Kalemu ukraść - żena