Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 01:37
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze coś o Komorowskim i wycofaniem pozwu z sądu przeciw Kaczyńskiemu - wg mnie celowa zagrywka, pokazali go jako człowieka który jest łaskawy i umie wybaczać. Żenada.
Nie wiem o co chodzi - przecież wydano wyrok ( i to jaki - Komorowski nie jest związany z programem swojej partii nawet jeśli sam mówił w Moskwie, że jest jego współtwórcą ).

Ten test jest głupi Przy każdym pytaniu mam jakieś "ale". Przykładowo: prywatyzacja szpitali. Zależy, jakby to miało wyglądać. Jeżeli tak, jak planuje to zrobić PO - czyli zwalenie odpowiedzialności na gminy, które w większości przypadków sobie zwyczajnie nie poradzą finansowo i będą musiały albo ogłosić upadłość jednostki, albo ją sprzedać - to ja dziękuję. Potem Tusk pójdzie do wściekłych ludzi i powie, że "trzeba sprawdzić kto co spieprzył". To jest zwykła spychologia, bo przekazanie szpitali samorządom niczego nie rozwiązuje!

I tak jest w połowie pytań. Dałem sobie spokój. Jak zauważył Sędzia - każdy głupi wie, że nasz system emerytalny jest niewydolny. Problem to znaleźć jakieś rozwiązanie, bo zwykłe postulowanie "rozwiążmy ZUS" jest po prostu głupie. OK, rozwiążmy. A co zrobić z jego zobowiązaniami? Powiedzieć emerytom, żeby zaczęli żreć trawę i korę, jak w Korei Północnej?

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że nadal śmiejesz się do rozpuku...
Szczerze? Masz marne pióro i w każdym zdaniu widać niezwykłą zapiekłość, a bardzo rzadko śmieszy żart opowiedziany przez zaciśnięte zęby.
Cytat:
jak wiadomo moją jedyną miłością jest władza
itp.
Słaby jesteś.

Pomijam już te kwiatki z internowaniem ( Jarosław nie był prominentnym działaczem Solidarności, w odróżnieniu od brata; wszystkich nie zamykali z oczywistych powodów ) - Kaczyński nie ma w życiorysie tak "ciekawych" momentów jak Bronek ( zniszczenie Szeremietiewa w szczególności to obok FOZZ największy skandal z udziałem służb, jaki pamiętam ).
Tego człowieka, po tym co zrobił nie powinno w ogóle być w polityce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.06.2010 o godz. 01:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!