|
Swoja droga jak oceniacie TVP... Jest to telewizja publiczna, ciagle slysze ze mam placic abonament a podczas najwazniejszych dni dla naszego kraju kampania prowadzona jest w sposob jaki jest prowadzona. Zamiast rzetelnego przedstawienia sylwetek 10 kandydatow, zamiast rownego rozdawania czasu na antenie kazdemu kandydatowi robi sie "wybory trzech". Za spoty w tv publicznej kandydaci musza placic, wiadomo ze najwiecej kasy maja Ci co juz sa przy wladzy z budzetu panstwa. Dla mnie to zakawa na kpine. Jak ma sie przebic mniej medialny kandydat, ubozszy kandydat skoro nawet telewizja publiczna go eliminuje wyludzajac kase za ukazywanie sylwetek kandydatow. Wkurza mnie to bo moze lepiej najpierw zrobic SONDE, zapytac Polakow kto ma startowac w wyborach i niech startuja CI ktorzy maja minimum 10% poparcie bo po co ci co maja mniej skoro na starcie telewizja publiczna ktora zyje z naszych oplat ich eliminuje. Jak ogladam tv to mysle ze juz jest 2 tura w ktorej wystawiono 3 kandydatow ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|