Cytat:
|
Mikkego wałkuje się tu dosyć często i niektórzy się z nim zgadzają, inni nie ale jakaś tam dyskusja była. Ciekaw zaś jestem jak wyborca Napieralskiego może zachęcić kogoś do głosowania na Grzesia.
|
a nie chciałbys ZA DARMO dostac jabłka?

Dla mnie Napieralski wyglada na najwiekszego oszusta i smieszka tej kampanii. Obiecuje wszystko wszystkim, rzuca prozne hasla, same hasła. To ja tez moge startowac, powiem ze tu trzeba dolozyc, tam trzeba poprawic i to trzeba zrobic tylko ze tyle to kazdy wie niech gosc powie jak to zrobi. Mi jest przykro ze zyjemy w takim glupim kraju ze wystarczy urwac sie z ksiezyca, naobiecywac, ladnie sie usmiechnac, pokazac sie w tv i juz czesc ludzi zmanipulowana ;/
W****ia mnie to niesamowicie bo o czym my rozmawiamy, o polityce czy o tym ze Napieralski jest przystojniejszy od Kaczynskiego wiec moj glos pojdzie na niego. W kampanii chodzi o to zeby dac komus jablko czy powiedziec ze "jest sie z calej Polski". Zero konkretow, 100% mamienia i drogie kampanie z kasy panstwa w tv= recepta na sukces w glupim spoleczenstwie zaklamanych politykow