Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2010, 14:37
NHwiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Oglądam właśnie mecz Honduras - Chile i tak sobie myślę, że występują tam piłkarze mało znani, a jak się patrzy to bardzo szybcy i dobrze wyszkoleni technicznie. Może Wisła powinna zacząć szukać właśnie w takich rejonach. Np bardzo mi się podoba gra reprezentantów Chile - bardzo szybka i dokładna gra...a jeśli chodzi o pieniądze to przecież oni "wielkiej" kasy nie kosztują.
Muszę Cię rozczarować, właściwie wszyscy są poza zasięgiem jakiegokolwiek polskiego klubu, no chyba że ktoś się łudzi że Wisła jest stanie skusić zawodników Bayeru Leverkusen, Real Sociedad, Udinese, West Bromwitch Albion, Regginy Calcio, CSKA Moskwa, bogatego Al-Ain FC, Sportingu Lizbona. A wydaje mi się, że Medel z Boca Juniors czy Beausejour z CD America (jeden z lepszych meksykańskich klubów) to też półka wyżej, bo przynajmniej jakieś 2,5-3 mln euro. Jedynymi ciekawymi zawodnikami tej reprezentacji, którzy mogliby jakkolwiek realnie zainteresować się polską ligą, to środkowy obrońca Ponce grający w rodzimej lidze i 29-cio letni rezerwowy napastnik Paredes, który przeżywa aktualnie szczyt swojej formy - ale to też mocno wątpliwe.
Odpowiedz cytując