|
Rozumiem, że ktoś głosuje na Komorowskiego bo popiera jego program i nie podoba mu się program PiSu.
I z takim człowiekiem mogę normalnie porozmawiać bez brzydkich epitetów i wyzwisk. Mogę mu podać rękę jak wygra Komorowski i pogratulować.
ALe nie rozumiem ludzi, którzy głosują na PO z mody. Z mody na żarty o Kaczyńskich, na złość ii ludzi nie mających zielonego pojęcia o polityce poza tym co w TV usłyszą najczęściej jaką to gafę Kaczyński popełnił.
Dla takich ludzi nie mam szacunku, są niegodni podania ręki ani nawet wyśmiania. To są ludzie żyjący z dnia na dzień od wypłaty do wypłaty srając kompletnie na wszystko co się wokół nich dzieje bez jakiejkolwiek wiedzy o świecie,polityce czy życia, które ich otacza. Pewnie można tą chorobę cywilizacyjną jakoś nazwać fachowo ale dla mnie jest to upośledzenie umysłowe. I nie ważne czy taki głosuje na Kaczyńskiego, Komorowskiego czy Napieralskiego dla mnie jest nikim. I żal mi tyłek ściska, że takich ludzi w Polsce jest zdecydowana większość. Jak ten naród ma być bogaty skoro większość to idioci intelektualni.
Nie ma co się wdawać z takimi idiotami w dyskusję. Lepiej się nie odzywać i udawać głupiego niż się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości.
PS. Piszę to ogólnie a nie do kogoś konkretnego tutaj.
Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem
9 października wywal Tuska do śmietnika !
|