Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2010, 12:39
_Vodka napisał(a):Wyświetl post
Zwróć uwagę , że Wisła jest przede wszystkim przedsiębiorstwem, które powinno dopasowywać się do popytu na określoną usługę jaką jest oglądanie meczu. Bez odpowiednich standardów zrobić tego się nie da. Weź pod uwagę naszą frekwencję na R22 przed rozbudową na takich meczach jak Odra , Korona etc. Stadion zapełniał sie w 11 12 tys. Pozwoli mnie to twierdzić że aktualnie posiadamy tyle wiernych kibiców i resztę osób chodzących okazjonalnie. Czy wolisz mieć 14 000 wiernych czy 12 000 wiernych i 20 000 przychodzących na stadion bo to fajne komfortowe spędzanie czasu ? Ja osobiście wole to które przynosi więcej zysku czyli 2.

Nie mogę wypowiadać się o kwestiach wygody naszych nowych fotelików jednak przy tych z legii wyglądają co najmniej o klasę gorzej.
Zeby przyciagac wiecej klientow(kibicow) na stadion trzeba miec produkt(pilkarzy) ktorych kibice(klienci) beda chcieli ogladac. I dla potencjalnego kibica to jest bez znaczenia na czym bedzie siedzial, jak beda wygladaly barierki, kible czy klatki, tylko bedzie chcial zobaczyc zajebisty mecz w wykonaniu klubu ktory kocha albo po prostu sobie przyszedl zobaczym mecz.

Jak bedzie ekipa ktora bedzie lala w lidze kazdego i powalczy jak rowny z rownym w Europie to nie boj dupy stadion bedzie pelny.

Idac do kina gdzie masz super wypasione fotele, dzwieki dolby itp bajery, jak jestes na badziewnym filmie wychodzisz w polowie filmu bo szkoda czasu.

Czy Ty bys kupil badziewny produkt z ktorego nie bedziesz zadowolony ale ma zajebiste opakowanie czy super produkt ktory cie zadowoli w szarym pudelku?
,
Odpowiedz cytując