Wyświetl pojedynczy post
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2010, 12:34
szprotson napisał(a):Wyświetl post
przypomne ze niejaki Descarga był wieloletnim kapitanem druzyny z Primera Division, podstawowym piłkarzem druzyny przez wiele lat. A niejaki Astiz który gdzies tam w dupie grzał ławe po przyjsciu do Polski jest w czołówce najlepszych stoperów. Descarga który rozegrał ponad 190 meczy w Levante, w polskich realiach nie okazuje sie wzmocnieniem.
Nigdy nie widziałem jak gra Descarga i Astiz, widziałem za to Meghniego, i to głównie nie w czasach kiedy grał najlepszy futbol - mimo wszystko byłem jego zwolennikiem. I dobrze radzę przyjrzeć się temu graczowi bo on z pewnością nie będzie żadnym drewnem i zapewniam, że jest warty pieniędzy o których piszecie.

Kwestia czy by się sprawdził jest oczywiście niewyjaśniona i w pełni rozumiem Wasz pesymizm. Wcale nie jest tak, że płakałbym ze szczęścia po jego przyjściu, kwestia jednak taka, że w moich oczach to piłkarz, który sięga ambicjami i umiejętnościami poza Polskę.

Porównanie do Descargi jest trochę niefartowne, przynajmniej dla mnie - przed transferem do kraju NIGDY o nim nie usłyszałem ani słowa.
Odpowiedz cytując