Kocur napisał(a):

|
1q2 - patrzysz tylko z pozycji Izraela. To co Żydzi uprawiają od pewnego czasu na całym świecie musi zostać kiedyś przerwane bo czują się totalnie bezkarni. I życzę Ci żeby Mosad w Polsce lepiej nie poczuł się lepiej ...
|
Wiesz, ja wcale nie popieram polityki Izraela a wręcz przeciwnie.Jednak akurat tematem był akcja w Dubaju i to co Polska powinna zrobić.Sama akcja jak najbardziej na plus - takich ludzi trzeba likwidować a chirurgiczna wręcz precyzja musi się podobać, dlatego w tym akurat przypadku mam wątpliwość czy aby nie należy się dogadać z Żydami i w zamian za coś, oddać do im niż choćby niemiachom, wielkiemu nagle pokojowemu krajowi
Co do reszty działań się nie wypowiadam żeby ktoś mi nie wyjechał z np tym atakiem na statki wiozące pomoc.
Z tym panoszeniem się mossadu...też nie jestem do końca przekonany...Tam to jest inny świat - Żydzi są osaczeni przez kraje które chciałby by ich zaorać i posolić.
Nie przeczę też że mi imponuje wywiad który największych swoich wrogów, jest wstanie szukać po całym świecie i likwidować.
kot napisał(a):

|
gdyż nie jednemu z "ciemnej strony" Polski, puścić mogą nerwy z powodu tak chamskiej obrazy i znowu ktoś może rozkwasić, kolejny uśmiech, nawet w ramach recydywy .
|
działaj i przejdź do historii!